Merhaba arkadaşlar. İki parça ikinci el 3 aylık ve garantili olarak 3.000 liraya alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Ben de işte başlıktaki parçalar ve Asus rog strix Rtx 2060 OC ekran kartı ile kullanacağım rahat besler diye düşünüyorum ama anakart Asus almayı planlıyordum.
Koyuncu elektronik farketmiyor işlemcide. Koyuncu getiriyor da distribütoru olmasa bile AMD'nin sitesinde RMA kaydı açtırırsan sorun olmuyor. Onlar genellikle global çalışıyorlar. Aldıysanız hayırlı olsun bu arada
Koyuncu elektronik farketmiyor işlemcide. Koyuncu getiriyor da distribütoru olmasa bile AMD'nin sitesinde RMA kaydı açtırırsan sorun olmuyor. Onlar genellikle global çalışıyorlar. Aldıysanız hayırlı olsun bu arada
Ne gibi sorun olabilir ki? Garantileri ve faturaları var elden alacağım direk kontrol etme şansım yok. Hatta 4,1 ghz değerini 1,25 voltaj ile prime95 vs tüm testleri sıkıntısız geçmiştir silikonu gayet güzel bir işlemci. Bilgisini paylaştı arkadaş.
Bugün teslim alacağım değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım. Doğru montajlarım beş sene sorun yaşamazsam kafam rahat edecek inşallah.