Merhaba arkadaşlar, uzun yıllardır Intel kullanıcısı olarak 1.5 senedir AMD'ye geçmek istiyordum, geçen hafta Vatan Computer'da KDV indirimleri vardı ve bende bir sistem toplamaya karar verdim bu upgrade bana 2650 TL'ye patladı, fiyat/performans olarak başarılı bir seçim mi yaptım?
saolun asus anakart hiç kullanmadım daha önce bios arayüzüne hiç alışık değilim, bahsettiğiniz konuyu araştıracağım bilgim yoktu, 2400mhz'den sonra iyi geldi teşekkürler
doğrudur o şekilde yaptım, ekran kartı fiyatları uçmuş, aynı sistemi bi arkadaşımla beraber topladık o daha uyguna upgrade yapmıştı bende mi hata var dedim (arkadaşta ryzen 5 2600x/asus b450-km vardı)
doğrudur o şekilde yaptım, ekran kartı fiyatları uçmuş, aynı sistemi bi arkadaşımla beraber topladık o daha uyguna upgrade yapmıştı bende mi hata var dedim (arkadaşta ryzen 5 2600x/asus b450-km vardı)
Hayırlı olsun güzel sistem olmuş ama 1070'ten 2060'a geçiş çok etkili olmamış. Genelde %15-20 performans farkı için ekran kartı yükseltme gereksiz diye düşünüyorum. 1070i biraz daha kullanıp 6 ay içinde çıkacak olan yeni nesile yükseltmek daha mantıklı olabilirdi.
Hayırlı olsun güzel sistem olmuş ama 1070'ten 2060'a geçiş çok etkili olmamış. Genelde %15-20 performans farkı için ekran kartı yükseltme gereksiz diye düşünüyorum. 1070i biraz daha kullanıp 6 ay içinde çıkacak olan yeni nesile yükseltmek daha mantıklı olabilirdi.
hocam artık amd fanıyım intel ISINIYOR, onu değiştirmişken bide ekran kartı alayım dedim fps değerleri baya arttı, intelde render alırken 94 dereceyi görmüştüm, bakalım artık ürünleri asus tercih etmemin sebebi 3 yıl garantilerinin olmasıydı