İşlemcinin içinde stock fan var mı bilmiyorum ama AMD'nin Ryzen işlemcisi hem ısınmıyor hem de içinde gelen soğutucusu OC yapmazsan gayet yeterli geliyor, ekran kartının soğutması ise Gaming modelini alırsanız çok daha iyi olur. Sadece önden soğuk hava alması için fan, arkadan ise içerdeki sıcak havayı atması içinde egzoz fan yeterli olur sistemin için, bütçene bağlı öndeki fanı arttırırsın veya üstede fan ekleyebilirsin.
Ben şu an 240GB SSD kullanıyorum içinde LOL, CS GO ve sık olarak oynadığım oyun var geriye kalan bütün oyunlar 1 TB harddiskin içinde. Sık oynadığım oyun ise BF1 yükleniyor ve Witcher 3 var, harddiskin 700GB'ı dolu, benim gibi kullanabilirsin depolamayı.
Kasanın içinde güç kaynağı var sende mevcutmuş dolayısıyla güç kaynağı olmayan kasa tercih ederek bütçeni kısabilirsin, aynı şekilde belki anakarttan kısabilirsin 1000TL'lere düşürerek orada elde ettiğin 300TL'yi eğer için rahat etmesini istiyorsan ve OC yapmak istiyorsan işlemci soğutucusuna verebilirsin, tercihin çok.
Birkaç site var zamanında bakmıştım kasanın içindeki parçaları yazarak kaç Watt harcayacağını söylüyor oradan öğrenebilirsin ama bence 650Watt yeterli olur zaten olmazsa gidip alırsın o yüzden güç kaynağı alma bence.
Son olarak bence işlemcin fazla güçlü, sadece oyun oynayacaksan öyle video falan işlemeyeceksen biraz kısabilirsin. 3.nesil Ryzen 5 3600X bence ekran kartını rahat taşır.
Şuradan kasan için kaç Watt güç kaynağını hesaplayabilirsin 450-500 Watt gerekiyor diye hesapladım ben.