Ryzen 7 3700x vs i5 9600k

tryngar

Hectopat
Bugün Vatan'a gittim oradakiler Intel'in AMD'den çok daha iyi olduğunu Intel almamı söylediler. RTX 2060 sistem toplayacağım. Ryzen 7 3700X alacaktım ama çok ısındığını söylediler. i5 9600K al dediler AMD'yi önermiyorlar ama AMD daha iyi gibime geliyor sizce ne yapmalıyım? i5 9600K mı Ryzen 7 3700X mi? Sıvı soğutma olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
9600k ryzen 3600 ile denk performansta vatan çalışanları mağarada mı yaşıyorlar acaba 3700x 9600k ile rakip bile değil

Sizi keklemisler 3700x alın sıvı soğutma parasını ekran kartına basın sıvı soğutmaya gerek yok ama siz bilirsiniz bütçe belirtirseniz daha iyi olur.

Ryzen 3700x 65W işlemci ve üzerinde 4 ısı borulu efsane bir soğutucu var nasıl ısınabiliyor? İmkansıza yakın..

Ryzen 3700x 65W işlemci ve üzerinde 4 ısı borulu efsane bir soğutucu var nasıl ısınabiliyor? İmkansıza yakın..
Klasik işte. Bu pcden anlamaz güncelleme vs yapamaz ileride ısınma sorunu olur pc kapanır falan en iyisi intel verelim bir daha bize getirmesin uğraşmayalım diye düşündüler herhalde

Arkadaşım sen Vatan Bilgisayar'da çalışanları ciddiye alma zamanında Cooler Master 750W 80+ alacaktım. Everest 750W 80+'ın daha iyi olduğu savundu ve bende gittim Everest satın aldım. Yani kafalarına göre işler yapıyorlar. Eskiden kulak dolma bilgileri kullanıyorlar.

Yok artık ciddi olamazsın. O zaman biz bunların başındakilerden bile çok çok daha fazlasını biliyoruz

Sakın dinleme ellerinde kalmış pahalı ürünleri satmak için masal anlatıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…