Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 27 Aralık 2019 #11 Bizzat kullanıyorum ve memnunum, kullanabilirsiniz.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.773 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 27 Aralık 2019 #12 Hakankoç dedi: Teşekkür ederim birde yazınızın altında sistem parçalarının olduğu kutucuğu nasıl yaptığınızı söylüyebilir misiniz ben de yapmak isterim Genişletmek için tıkla... Sağ üstte profilinize tıklayıp, imza ayarları derseniz, oraya istediğinizi yazıp kaydettiğinizde bu şekil olur. Şahsen ben aynı işlemciyi MSİ B350M PRO VD PLUS anakartında kullanıyorum. Bir problem yok. Overclock yapmadığım sürece de olmaz
Hakankoç dedi: Teşekkür ederim birde yazınızın altında sistem parçalarının olduğu kutucuğu nasıl yaptığınızı söylüyebilir misiniz ben de yapmak isterim Genişletmek için tıkla... Sağ üstte profilinize tıklayıp, imza ayarları derseniz, oraya istediğinizi yazıp kaydettiğinizde bu şekil olur. Şahsen ben aynı işlemciyi MSİ B350M PRO VD PLUS anakartında kullanıyorum. Bir problem yok. Overclock yapmadığım sürece de olmaz