Ryzen 7 3800X işlemci üzerindeki mavi leke

Techsatn

Centipat
Merhaba arkadaşlar;
Kendime yeni bir bilgisayar topladım ve parçaları yavaş yavaş geliyorlar. Bugün elime Ryzen 7 3800X ulaştı. Ancak işlemcinin üstünde tuhaf bir leke var. Mavi bir boya sandım ancak yakından incelediğimde soyulma ya da çizilme gibi duruyor. Daha tüm parçalar elime ulaşmadığı için takıp test edemedim. Emin olamadığımdan iade işlemi başlattım garantiye almak için. Şayet sokağa çıkma yasağı sebebi ile pazartesiden önce gönderemeyeceğim. Bu sırada bilene danışmak istedim çünkü daha önce aldığım işlemciler üzerinde böyle bir şey ile karşılaşmadım hiç. Sıradan bir iz mi? Bir sıkıntı olabilir mi? İadeyi geri çekebilirim duruma göre.

İşlemcinin pinlerinde sorun yoksa çalışır. Üstünün bir önemi yok ama içiniz rahat etmediyse iade edebilirsiniz. Ben olsam uğraşmazdım.

Siradan bir iz benim dusuncem, paketini ilk siz actiysaniz sorun yoktur buyuk olasilikla. Aman hocam bu kadar gozunuzden sakinmayin, pinleri kontrol edin, takin calistirin diger materyaller gelince. Sorun yoksa tam gaz devam

Bence çalışıyorsa hiçbir sıkıntı yok, bunuda denemeniz lazım tabii ki.
Asıl parça o metal kapağın altında çünkü, o metal kapak sadece ısı iletimini sağlıyor.

Merhaba,

Sıfır ürün alıyorsunuz ve gelen ürün kusursuz olmak zorunda, zaten sıfır almamızın sebebi budur.
Metal kapat ısı iletimini sağlıyor, önemsiz gibi gözükse de ileride ısı iletiminde sorun çıkartırsa garantiye gönderdiğiniz bunu bile sebep gösterip işi yokuşa sürebilirler.

İade hakkınızı kullanıp değiştirin, soru işareti kalmasın kafanızda.

İyi günler.

Dediginiz dogru ama garantiye gidip gelmesi ozellikle bu donemde cok buyuk bir sikinti. Eger, sadece boya gibi bir leke degil de iceriye GOCUK bir cizik ise hic gerek yok. Denesin kullansin. Bence bu kadar kusursuzluga gerek yok.

İşlemcinin pinlerinde sorun yoksa çalışır. Üstünün bir önemi yok ama içiniz rahat etmediyse iade edebilirsiniz. Ben olsam uğraşmazdım.
Açıkçası bende uğraşmak istemedim. Genel olarak bir sorun görmedim ama ne olur ne olmaz belki başka bir sıkıntı çıkar diye emin olmak istedim. Henüz deneyemedim çalışmasını.
Siradan bir iz benim dusuncem, paketini ilk siz actiysaniz sorun yoktur buyuk olasilikla. Aman hocam bu kadar gozunuzden sakinmayin, pinleri kontrol edin, takin calistirin diger materyaller gelince. Sorun yoksa tam gaz devam
Paket mühürlüydü ilk bana ulaştıgında. Gerçi kargo sebebiyle odugunu dusunuyorum kutu kapagı biraz yamulmuştu ondan açılma yeri hafif aralık duruyodu orta noktasından. Üstünde şeffaf film yoktu.

Sağ üst köşede holografik amd mühürü vardı. Bunu ilk geldiğinde çektim.

Tam bu sebepten aslında içime oturmadı.
Dediginiz dogru ama garantiye gidip gelmesi ozellikle bu donemde cok buyuk bir sikinti. Eger, sadece boya gibi bir leke degil de iceriye GOCUK bir cizik ise hic gerek yok. Denesin kullansin. Bence bu kadar kusursuzluga gerek yok.
Garanti ve kargo gerçekten sıkıntı bu dönemde. İçeri göçük değilse mi demek istediniz?

Son düzenleme:
Evet iceri gocuk degilse tak kullan, hic sikinti etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…