Ryzen 7 3800X ve MSI RTX 2070 sistem toplama

bedirhan aydın

Decapat
Ben kendime hem oyun hem render işlemi için bir sistem toplamak istedim, bütçem 16-17 bin gibi. Sistemde bir sorun var mı yok mu inceler misiniz acaba? Bir de varsa tavsiyenizi alırım.

Resimde parçalar mevcut ve bu sisteme overclock uygulanmayacak. Parçalardaki o 1 adet fanı baca fanı olarak kullanacağım.

Sivi sogutma alip overclock uygularsaniz daha iyi performans elde edersiniz. Onun disinda 1TB depolama yetecek mi? Yaninda 3TB'lik bir HDD alsaniz iyi olur.

Ryzen 7 3800X yerine Ryzen 9 3900X alabilirsiniz.

Ryzen 7 3800X yerine Ryzen 9 3900X alabilirsiniz.
yanıtın için teşekkür ederim , ancak arada pek fps farkı çıkmıyor bu iki işlemci arasında ha render konusunda bilemiyorum ama değişmeye gerek varmı pek emin olamadım.
Sivi sogutma alip overclock uygularsaniz daha iyi performans elde edersiniz. Onun disinda 1TB depolama yetecek mi? Yaninda 3TB'lik bir HDD alsaniz iyi olur.
render dan kastım video vs. için değil okuduğum bölümle alakı görseller üzerinde yer kaplayan şeyler yok hdd o yüzden gerek duymadım. birde overclok yapmayı düşünmüyorum . yorumun için teşekkür ederim.

Ekran kartı yok fotoğrafta. Ve fotoğraftaki parçaların fiyatları gözükmüyor telefon versiyonunda mı sıkıntı var yoksa gözükmüyor mu?
Sende sorun var bende görünüyor, RTX 2070 SUPER var.
Overclock yapmayacaksan 3700X al geç 3800X daha fazla overclock oluyor diye biliyorum yani boşuna fazla para verme.

Sende sorun var bende görünüyor, RTX 2070 SUPER var.

Overclock yapmayacaksan 3700X al geç 3800X daha fazla overclock oluyor diye biliyorum yani boşuna fazla para verme.
orta fiyatlı ileriye dönük düşündüm aldım tam ortasını bulmak istedim .
Ekran kartı yok fotoğrafta. Ve fotoğraftaki parçaların fiyatları gözükmüyor telefon versiyonunda mı sıkıntı var yoksa gözükmüyor mu?
fiyatlarını koymadım ama tüm parçalar orada gözüküyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…