Ryzen 7 5700U düşük işlemci kullanımı

• Konuyu başlatan Lucy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 828

Lucy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 haftadır 5700U versiyon ThinkBook 15 G3 kullanıyorum. İşlemci kullanımı Windows üzerinde %10 Afterburner üzerinde ise %100 görünüyor Valorant, carx ve nfsu2 de test ettim Valorant'ta dahi FPS düşmesi problemi yaşıyorum ve test videolarında aynı konfigürasyon ile 20 FPS civarı daha yüksek alınıyor. Birkaç kez yeniden başlatırken mavi ekran verdi donanımsal bir sorun olabilir mi 8 GB RAM sipariş ettim ancak ondan değil gibi görünüyor vantage üzerinden yaptığım donanım testlerinde problem görünmedi.

Yeni 8 GB RAM'i taktıktan sonra başladıysa bu problem Memtest ile RAM'lerini kontrol etmen gerekiyor. Aldığın 8 GB RAM'in markası MHz'leri birebir aynısı değil mi laptopundakiyle?

Mavi ekrandaki sorunun için bu kategoride bi konu aç:

Yeni 8 GB RAM'i taktıktan sonra başladıysa bu problem Memtest ile RAM'lerini kontrol etmen gerekiyor. Aldığın 8 GB RAM'in markası MHz'leri birebir aynısı değil mi laptopundakiyle?

Henüz RAM elime geçmedi ancak FPS değerleri Single 8 için bile çok düşük Valorant'ta 35 65 FPS arası alıyorum.

Henüz RAM elime geçmedi ancak FPS değerleri Single 8 için bile çok düşük Valorant'ta 35 65 FPS arası alıyorum.
Daha takmadıysan o zaman sorun başka. Söylenildiği gibi mavi ekran kategorisinde konu aç ve o mavi ekran kodunu oraya yaz yardımcı olurlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı