Her ne kadar görsel ve arayüz olarak Windows 10 tercihim olsa da Ekim 2025'ten sonra Microsoft tarafından herhangi bir update almayacak. Bu nedenle geçmenizi öneririm. Sisteminizde gözle görülür bir performans kaybı yaşamazsınız.
Hiç yasamazsiniz.
Zaten performans anlaminda tum sistemler artik ayni sayilir. Tek sorun oyunun optimizasyonu, kartin driverlaridir.
Geriye kalan, aarayuz farkliligindan baska neredeyse hiçbir seydir.
Her ne kadar görsel ve arayüz olarak Windows 10 tercihim olsa da ekim 2025'ten sonra Microsoft tarafından herhangi bir Update almayacak. Bu nedenle geçmenizi öneririm. Sisteminizde gözle görülür bir performans kaybı yaşamazsınız.
Ohooo, ben Windows 10'un 1809 yani ekim 2018 surumunu kullaniyorum hocam, guncellik, destek isi cok da onemli degil.
Onemli olan donanim ureticisinin verdigi destektir.
AMD, adrenaline yazilimi icin Windows 7 destek verseydi onu kullanirdim.
Ohooo, ben windows 10 un 1809 yani ekim 2018 surumunu kullaniyirum hocam, guncellik, destek isi cok da onemli degil.
Onemli olan donanim ureticisinin verdigi destekdir.
AMD, Adrenaline yazilimi icin win7 destek verseydi onu kullanirdim.
Her windows updatede yaklaşık olarak onlarca güvenlik açığı fix yemekte. Bu yüzden önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii güvenlik açısından önemli bir veri barındırmıyorum diyorsanız haklısınız.
Her Windows Update'de yaklaşık olarak onlarca güvenlik açığı fix yemekte. Bu yüzden önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii güvenlik açısından önemli bir veri barındırmıyorum diyorsanız haklısınız.
Ama onlarin daha cok kullanici bazli oldugunu dusunuyorum. Tek bir popup a yanlislikla tiklamak, tum sustemi guvenligini yok edecek durumda.
Yine de haklisiniz, guvenlik olarak muhim seyler var. Ama ben bir ogrenciyim, gelirim de olmadigindan, iyi bir kariyerim veya riskli iceriklerim olsaydi, ben de en guncelden yana olurdum.
Ucu acik bir konu yani. Oyle oturup birkac saatlik konusmalik.