Birkaç ay olarak ifade edilememesi için ne gerekiyor anlayamadım, sonuçta 11 ay 15 gün demedim ya?Bir kaç ay ile 6 ay arasındaki fark...
Birkaç ay olarak ifade edilememesi için ne gerekiyor anlayamadım, sonuçta 11 ay 15 gün demedim ya?Bir kaç ay ile 6 ay arasındaki fark...
Birkaç ay olarak lanse ettiğinizde en fazla 2 ay gibi bir süre algıladım hocam.Birkaç ay olarak ifade edilememesi için ne gerekiyor anlayamadım, sonuçta 11 ay 15 gün demedim ya?![]()
5900X ve 5700X/5800X'in iç yapısı farklı. Birkaç teste bakarsan bu işlemcilerin serinin geri kalanına kıyasla kıyasla daha çok ısındığını görürsün.5900x kullanıyorum. Boşta 25 26 yükte 58 oyunda max 70 derece?
Birkaç ay ile 6 ay arasındaki fark...
5900X ve 5700X/5800X'in iç yapısı farklı. Birkaç teste bakarsan bu işlemcilerin serinin geri kalanına kıyasla kıyasla daha çok ısındığını görürsün.
420 mm AIO varsa ne ala.Yine de aynı soğutucu ile Intel daha çok ısınıyor.✌
Keyifli günler dilerim.![]()
Güç limitini kaldırınca hangi işlemci daha çok ısınıyor bakalım. 5700X'in güç limitini kaldırınca abisi 5800X'den çok bir farkı kalmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.