Ryzen 7 5700X için anakart önerisi

Makaleler
1
Yer
Antalya
MSI B450 Gaming Plus isimli anakartımın arızalandığını düşünerek (Windows kurulumu yaparken bile CPU LED yanıyor) yeni bir anakart almaya karar verdim. Hazır almışken B550 serisi bir anakart istiyorum. Bütçe belirtmeyeceğim ama çok uçuk bir anakartta olmasın. Bu işlemciyi stabil olarak kullanabileceğim fiyatı diğer anakartlara göre daha uygun olan anakart önerilerinizi bekliyorum. MATX'ya da ATX olabilir. RAM slotu sayısı önemsiz 2 veya 4 olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI - B550 A Pro anakart kullanıyorum 7 serisi işlemcilerle de direkt uyumlu olması lazım bakabilirsin.
Hocam B550 serisi tüm anakartlar uyumlu. Ben gerek faz gerek VRM yapısı ve kalitesi bu işlemciyi 5 yıl boyunca sıkıntıya sokmasın. Benim derdim o. 2000 vereceğime 3000 vereyim ama başka masraf yapmayayım kafasındayım.
B450 istemiyorum hocam. 1 TB Samsung 980 Pro SSD sahibiyim. Almışken PCI 4.0 desteğine sahip olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…