Ryzen 7 5700X ile Arc B580 darboğaz yapar mı?

MrZampra

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba elimdeki bilgisayarı değiştiriyorum. Bu işlemci ve ekran kartını almayı düşündüm uyumlu çalışır mı darboğaz sorunu yaşar mıyım?

Merhaba elimdeki bilgisayarı değiştiriyorum. Bu işlemci ve ekran kartını almayı düşündüm uyumlu çalışır mı darboğaz sorunu yaşar mıyım?

O işlemciye para vermene gerek yok bence, 5600 hayli hayli görür işini. FPS oyunları için alıyorsan ne kadar fark olur bilmiyorum ama bence gerek yok. Ve darboğaz konusunu çok takmayın, olsa bile ileride değişebilirsin, bunun için kendinizi kısıtlamayın.

Ryzen 5 5600 işlemciniz varsa hiç değişmeyin darboğaz yine de olmaz. 5700X e geçmeye para vermeye değmez.

7500F ve ikinci el 6800 kombosu yapardım ben.
Sen ne yapardın demiyor bu işlemci ile bu ekran kartı darboğaz yapar mı diyor? Bir kere de sorulana cevap verin. Adam am5'e geçmeyi bilmiyor mu?

Bir arkadaş Youtube'de 7500f ile darboğaz yaptığını söylemişti oyun testinde. Bu ekran kartını ben de almayı düşünüyorum fakat 5600x 5700x gibi işlemcilerin oyunlarda besleyemeyeceğinden korkuyorum. Esasında 5600x de 5700x de çok kuvvetli işlemciler. Muhtemelen B580'in yazılımsal eksiklikleri var ki besleme konusunda çok yüksek işlemcilere ihtiyaç duyulduğu söyleniyor. Bence yazılım konusunda birazda İntel destek verirse ki verecek ileriye doğru 5700x gayet de yeter diyebilirim.

Son düzenleme:
Sen ne yapardın demiyor bu işlemci ile bu ekran kartı darboğaz yapar mı diyor? Bir kere de sorulana cevap verin. Adam am5'e geçmeyi bilmiyor mu?

Bir arkadaş Youtube'de 7500f ile darboğaz yaptığını söylemişti oyun testinde. Bu ekran kartını ben de almayı düşünüyorum fakat 5600x 5700x gibi işlemcilerin oyunlarda besleyemeyeceğinden korkuyorum. Esasında 5600x de 5700x de çok kuvvetli işlemciler. Muhtemelen B580'in yazılımsal eksiklikleri var ki besleme konusunda çok yüksek işlemcilere ihtiyaç duyulduğu söyleniyor. Bence yazılım konusunda birazda İntel destek verirse ki verecek ileriye doğru 5700x gayet de yeter diyebilirim.
Belki de bilmiyor oğlum herkes her şeyi bilmek zorunda mı? Hiçbir detay vermemiş bilgisayarı değiştiriyorum demiş 10-11k bütçeye Intel'in çöp kartı yerine bir sürü alternatif var + 3800lere satılan 8400F gerçeği var. Her halükarda söylediği kombo f/p açısından verimsiz ve mantıksız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı