Ryzen 7 5700X + RTX 3060 sistem GameLoop ile PUBG Mobile'da 90 FPS vermiyor

İşletim sistemi
Windows 10

karagozlua

Femtopat
Daha fazla  
YouTube'dan izlediğim videolarda denemediğim ayar kalmadı. Kaç defa temiz kurulum yaptım. İlk başta PSU yetersiz sanıyordum PSU'yu yükselttim yine aynı. Genelde ilk birkaç el kasma olmuyor akıcı bir şekilde oynuyorum ancak birkaç elden sonra FPS göstergesinde 120 FPS yazsa da o hissiyatı alamıyorum. Allah rızası için sağlam temiz bir yol gösterin kafayı yiyeceğim. GameLoop ayarlarında denemediğim ayar kalmadı. NVIDIA ayarlarında denemediğim ayar kalmadı. Tek yapmadığım şey format atmak da ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. PUBG Mobile haricinde istediğim oyunu rahatlıkla yüksek grafiklerde yüksek FPS ile oynayabiliyorum.
Emülatör bu kasar diyenler hiç fikir vermesin çünkü benim sistemimden çok daha düşük sistemler örneğin GTX 1650 - AMD Ryzen 5 5600 ile çok akıcı bir şekilde oynuyor ama ben oynayamıyorum. yardım edin neyden kaynaklı olabilir?
Sistem özelliklerim:
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 5700X – 8 çekirdek / 16 izlek, 3.4 GHz.
Anakart: ASUS Prime B550M-K
Ekran kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 3060 – 12 GB.
RAM: 32 GB DDR4 4X8.
Depolama: M.2 500GB.
Güç kaynağı (PSU): High Power 750W – 80+ sertifikalı.
Soğutma: (sıvı soğutma)
Monitör: (gameon 120Hz )
İşletim sistemi: Windows 10 Pro (lisanslı değil)

Son düzenleyen: Moderatör:

Sisteminiz ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Emülatör de oynadığınız için dengesiz oluyor muhtemelen.

Farklı bir emülatörde deneyebilirsiniz. Üstteki arkadaşın söylediği gibi emülatörde oluşan dengesizlik yüzünden muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…