İnceleme Ryzen 7 5700x3D için öznel inceleme ve tavsiyeler

PBO2 ile yapıp görev başlatıcı girdim. Şuan -30 ile kullanmaktayım teşekkür ederim

PBO2 ile yapıp görev başlatıcı girdim. Şu an -30 ile kullanmaktayım teşekkür ederim.

PBO 2 tuner çalışmıyor hocam. Daha önce kullanıyordum şimdi format attım PC'ye yükledim yine programı ama voltaj düşmüyor bilgisi olan var mı?

PBO 2 tuner çalışmıyor hocam. Daha önce kullanıyordum şimdi format attım PC'ye yükledim yine programı ama voltaj düşmüyor bilgisi olan var mı?

Muhtemelen kurmayı unuttuğunuz bir şeyler vardır. PBO2 tuner çalışmasına ne engel oluyor muhtemelen konuşulmuş, paylaşılmıştır. Benim net bir bilgim yok anakart üzerinden -30 verdim direkt.

Bu arada voltaj düşmeme durumu bende de oluyordu, duruma göre düşürüyordu.

Pekte program yüklü değildi PC'de aslında CS2 ve Discord TS falan yani anlamadım şu anda da denedim olmuyor. Çok ısnıyor işlemci stok soğutucu var. Sadece CS2 oynadıgım için almaya gerek duymadım -20 voltaj ile 65 dereceyi geçmiyordu işlemci zaten. Anakarttan nasıl yapıyoruz ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Hangi anakartı kullanıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…