Ryzen 7 5800X alınır mı?

Bütçe
10000

ohoiofreak

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb 2933mhz
Anakart
a520m pro msi
Merhaba, sistemim RX 6650 XT Ryzen 5 5600. sadece call off duty Warzone oynuyorum ve FPS 90'i gecmiyor. 1080p cozunurluk anakart MSI A520M Pro am4.işlemcimi degistirmek istiyorum. Daha fazla FPS icin Ryzen 7 5800X nasıl olur? Onerilieriniz var mı?

Hocam
İşlemciniz iyi. Sorun işlemcide değil. Ramleri ve ekran kartını değiştirmek daha mantıklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

16 GB yeterli degilmi ve Warzone gibi bir oyunda RAM onemli midir?
Ram önemsiz değil ama Warzone için 16 GB yeterli diye düşünüyorum. Bu videoda bir tık daha fazla performans veriyor sizin aldığınızdan. Aynı sisteme sahip. İnce ayarlar farklı olabilir ama bence çok problem yok gibi.

5800X'e vereceğin parayı 5700X3D'ye ver. Ayrıca RAM'i de 32 yap. Daha sonra ekran kartı güncellersin.

Şimdi farkettim attığım video Warzone 2.0, yani oldukça normal şu an aslında aldığınız değerler. İşlemci yönünden sıkıntı yok, ekran kartınızı upgrade edebilirsiniz.

Hocam Ryzen R7 5800X alacaksanız sıvı soğutma şart. Çok ısınan ve çok güç tüketen bir işlemci. Anakartınız da çok yeterli değil. Eğer render gibi işler için kullanmayacaksanız 5700x3D almak daha mantıklı olacaktır. Ve onu geçtim işlemciden önce ekran kartı değiştirmelisiniz.

Son olarak aklınızda daha iyi bir fikir oluşturmak için şöyle anlatayım:
Bu Ryzen 5 5600 ile RX 6650 XT:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bu da 5 5800x ile RX 6650 XT Hatta ekran kartını overclock yapmış youtube açıklamasına göre.:
Aynı ayarlarla ikisini de izleyin aradaki farka değer mi, değmez mi siz karar verin.

Kafamda daha iyi bir fiikir oluşturmak için soruyorum oncellikle ekran kartımımı değiştirmeliyim işlemcimimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…