Anakartım AM4, onu aldım şu an. ASUS TUF Gaming A520M Plus. Sadece ekran kartı ve işlemci kaldı büyük bütçelerde, RAM ve SSD gibi şeyleri saymıyorum çünkü onları tek ayda alırım soğutucu ile beraber.
Ekran kartı 3060 alacağım, fiyatına baktığımda 9000 küsur diyordu. İşlemci için bütçem ise en fazla 10 veya 11 bin olur ama fiyatlar ne zaman düşer ne zaman yükselir kestirmek güç.
Hazır bir bütçem yok şu an,verebileceğim maksimum bütçeyi söylüyorum.O da en fazla 20 bin felan olur.ryzen 9 gibi üst model işlemcilere gücüm yetmez şimdilik
Ekran kartı 3060 alacağım, fiyatına baktığımda 9000 küsur diyordu. İşlemci için bütçem ise en fazla 10 veya 11 bin olur ama fiyatlar ne zaman düşer ne zaman yükselir kestirmek güç.
Hazır bir bütçem yok şu an, verebileceğim maksimum bütçeyi söylüyorum. O da en fazla 20 bin falan olur. Ryzen 9 gibi üst model işlemcilere gücüm yetmez şimdilik.
işlemciye ekran kartından daha fazla bütçe ayırmak saçma olmuş oyunlarda ekran kartınız iyi olmadan isterseniz en güçlü işlemciniz olsun iyi bir FPS değeri alamazsınız 3060 ve 3070 arasında çok fark olan kartlar.
işlemciye ekran kartından daha fazla bütçe ayırmak saçma olmuş oyunlarda ekran kartınız iyi olmadan isterseniz en güçlü işlemciniz olsun iyi bir FPS değeri alamazsınız 3060 ve 3070 arasında çok fark olan kartlar.
Hocam siz çok farklı anlamışsınız 3070 çok güçlü bir lart 3060 isterse 50GB olsun tokatlar geçer 3070 2K kartı 3060 1080
Kaymak gibi oynatır monitörünüzün çözünürlüğü nedir acaba?
hocam siz çok farklı anlamışsınız 3070 çok güçlü bir lart 3060 isterse 50gb olsun tokatlar geçer 3070 2k kartı 3060 1080
Kaymak gibi oynatır monitörünüzün çözünürlüğü nedir acaba?