Merhaba arkadaşlar. Oyun performansı olarak hangisi daha öndedir? Fiyat olarak Ryzen 7 5800X daha pahalı fakat i5 13400F'in anakartıyla eşitleniyorlar.
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam ben fanboy değilim kesinlikle ama benim tercihim Intel'den yana olurdu. 14. nesil de 1700 soket yapısıyla gelebilir Intel seçmemin en büyük sebebi bu olurdu.
Hocam ben fanboy değilim kesinlikle ama benim tercihim Intel'den yana olurdu. 14. nesil de 1700 soket yapısıyla gelebilir Intel seçmemin en büyük sebebi bu olurdu.
Yeni nesil işlemciler için güncelleme alıyor Gigabyte ve ASUS anakartlar h serisi dışında 13. nesilin geliştirilmiş versiyonları gelecektir 1700 soketlere.
600 ve 700 serisi anakartlara gelecek olan BIOS güncellemeleri, 14. Nesil Intel masaüstü işlemciler için kullanıcıların anakartlarını değiştirmeye gerek