Ryzen 7 5800x3D CPB ile dengesiz ısınıyor

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
Dark maxima V30 kasa ve Arctic Liquid freezerii360mm sıvı soğutucuyu kullanmaktayım. CPB kapalı iken oyunda ve boşta genelde Max 50 dereceleri görüyor fakat CPB açıkken boşta genelde 60'lar (çok nadir 70) en düşük 40, oyunda ise 60 70 arası derece alıyorum. FPS yetmediği için CPB açık kullanmak zorundayım bunun için sıvı soğutucuya 4300 verdim fakat derecelerin CPB açıkken bu kadar fazla olması canımı sıkıyor ve ileriye dönük baktığımda daha erken yüksek sıcaklıklara çıkacak gibi duruyor. Boş ve oyunda CPB açıkken bu dereceleri özellikte boşta iken verdiği ve oyunda verdiği bu dereceleri nasıl düşürebilirim? MX4 2019 termal macun sürüldü ve bahsettiğim oyun Valorant.

CPB kapatip undervolt yapin. O islemci isinan bir islemci cunku. MX-4 niye aldiniz acaba? Asla onermedigim bir macun. Vizkozitesi az ve pumpout effect yapar özellikle laptopta. Bu da performans kaybi yapar.

CPB kapatip undervolt yapin. O islemci isinan bir islemci cunku. MX-4 niye aldiniz acaba? Asla onermedigim bir macun. Vizkozitesi az ve pumpout effect yapar özellikle laptopta. Bu da performans kaybi yapar.

En iyisi bu dendi bende onu aldım, ondervolt yapılmıyor bu işlemciye sanırım BIOS'ta göremedim BIOS dışında bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…