40Haramiler
Centipat
- Makaleler
- 1
Ama daha cümlenin başında sıkıntı var. AM5 çıktı ve en yeni yonga setleri değişti.
Bence sade ve araştırma odaklı cümleler kurmanız daha iyi olur. Sınav kağıdını doldurmaya çalışan öğrenci gibi duruyor.
Hocam bence arkadaş cümleyi yanlış kurmuş, AM4 segmentinde demeyi unutmuş.Ama daha cümlenin başında sıkıntı var. AM5 çıktı ve en yeni yonga setleri değişti.
Bence sade ve araştırma odaklı cümleler kurmanız daha iyi olur. Sınav kağıdını doldurmaya çalışan öğrenci gibi duruyor.
Öncelikle ben sizin dostunuz değilim. Tanımadığınız insanlara karşı siz olarak konuşmanız artı değer katar. Bunu size o program söylemez diye düşünüyorum.Dostum şu an hatalı düşünüyorsun bence, 3-5 k bütçeyle demiş gidip de AM5 önermek istemedim, arkadaş 2 adet kart sormuş iki kartta bildiğim ve kullandığım bir kart, bilgim var, bilgimi teyitledim, kurduğu cümleler benden daha anlaşılır ve muntazamdı bende onu harmanladım, zaten o yapay zekanın amacı bu değil mi? Bize fayda sağlaması için, sınav kağıdını doldurmaya çalışan bir öğrenciden ziyade karşı tarafın talebine netlik getirmeye çalıştım en sade şekilde.
X, Y, Z. Cümle hatalı. "En yeni" mi? Değil.Hocam bence arkadaş cümleyi yanlış kurmuş, AM4 segmentinde demeyi unutmuş.
Öncelikle ben sizin dostunuz değilim. Tanımadığınız insanlara karşı siz olarak konuşmanız artı değer katar. Bunu size o program söylemez diye düşünüyorum.
Cümle hatalı. Orada genel geçer şekilde B550 ve X570 üzerinden güncel olmayan bir bilgi sunulmuş. Altında da manasız bazı bilgiler yer alıyor. Biraz donanım bilgisi olan birisi X570'lerin manasız olduğunu bilir. Ballandıra ballandıra anlatmaya gerek yok. Koyarsınız bir tane B550 inceleme videosu. Konu sahibi aksiyonunu buna göre alır.
Bitti, gitti.
Ben chatgpt kullanmanızı bekliyordum. Öncelikle konuşma üslubu geliştirin, sonrasında nasıl ürün önerileceğine bir bakın. Oraya bilmem kaç dakikalık video koymuşum. İnsaf.Tamam dostum bildiğini yap gece gece sana laf anlatmaya uğraşamam, gereksiz girdiğin triplerede luzum olduğunu sanmıyorum.
Orası öyle ama bence hemen yargılamamak lazım.X, Y, Z. Cümle hatalı. "En yeni" mi? Değil.
Ben ChatGPT kullanmanızı bekliyordum. Öncelikle konuşma üslubu geliştirin, sonrasında nasıl ürün önerileceğine bir bakın. Oraya bilmem kaç dakikalık video koymuşum. İnsaf.
"Bilgime göre B550 ve X570 anakartlar, AMD Ryzen işlemcileriyle uyumlu en yeni AMD yonga setleridir. Her ikisi de farklı özelliklere sahiptir ve ihtiyaçlarına göre seçilmelidir. X570 anakartlar, PCI-e 4.0 standardını destekler ve daha yüksek bant genişliği sunar. Bu, daha yüksek hızlı depolama ve diğer bileşenlerin kullanımına izin verir. Ayrıca, daha fazla USB 3.2 gen 2 bağlantısı, daha fazla M.2 yuvası, daha fazla SATA bağlantısı ve daha fazla PCI-e yuvası sunarlar. X570 anakartlar, ayrıca daha yüksek kaliteli VRM (voltaj regülatör modülü) tasarımlarına sahip olma eğilimindedir ve bu da daha iyi bir overclock potansiyeli sunabilir.Dostum senden öğrenecek değilim, büyük ihtimalle sen birşeylerin hayalini kurduğun zaman ben elde etmiştim, önerdiğim şeyleri zaten bilgim dahilinde çeşitlendirerek yapıyorum. Konuşma üslubundan bahsediyorsun fakat bir şeyi cımbızla çekip eleştiriden ziyade yargılamaya çalışıyorsun, bence sen hayata bakış açını sorgula, daha pozitif ol, amacım az da olsa bir bilgi vermekti, bilgiyi bilgi kaynaklarından öğrenip teyit paylaşmamla senin video atıp paylaşman aynı mantık, ikisinin de amacı aynı, yardım etmek. Bence arkadaşın konusunu daha fazla dağıtmayalım, sen bildiğini yap bende bildiğimi yapayım, çünkü senin demenle değişen bir şey olmayacak, boşuna burada konuyu bölmeyelim.
"Bilgime göre B550 ve X570 anakartlar, AMD Ryzen işlemcileriyle uyumlu en yeni AMD yonga setleridir. Her ikisi de farklı özelliklere sahiptir ve ihtiyaçlarına göre seçilmelidir. X570 anakartlar, PCI-e 4.0 standardını destekler ve daha yüksek bant genişliği sunar. Bu, daha yüksek hızlı depolama ve diğer bileşenlerin kullanımına izin verir. Ayrıca, daha fazla USB 3.2 gen 2 bağlantısı, daha fazla M.2 yuvası, daha fazla SATA bağlantısı ve daha fazla PCI-e yuvası sunarlar. X570 anakartlar, ayrıca daha yüksek kaliteli VRM (voltaj regülatör modülü) tasarımlarına sahip olma eğilimindedir ve bu da daha iyi bir overclock potansiyeli sunabilir.
B550 anakartlar, X570 anakartlara göre daha uygun fiyatlıdır ve PCI-e 4.0 desteğini biraz sınırlayabilirler. Ancak, birçok B550 anakart, yine de PCI-e 4.0 desteği sunar, ancak daha az sayıda PCI-e 4.0 yuvası ve daha az sayıda USB 3.2 gen 2 bağlantısı sunabilir. Ayrıca, B550 anakartlar genellikle daha düşük kaliteli VRM tasarımlarına sahip olma eğilimindedir, ancak yine de iyi bir performans sunarlar.
Hangi anakartın daha iyi olduğuna karar vermek, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlı. Eğer daha yüksek bant genişliği, daha fazla depolama alanı, PCI-e yuvası ve USB bağlantısı gerekiyorsa, X570 anakartlar daha iyi bir seçim olabilir. Ancak, daha uygun fiyatlı bir seçenek aranıyorsa, B550 anakartlar yine de iyi bir performans sunarlar."
Kurduğunun cümlenin içinde bir tane ürün önerisi var mı? Küçümsemelere falan başladınız. Muazzam tepkiler.
B550 yeterli ama bütçe belirtmelisiniz.
Snowman T6 Ultra ile o işi kotaramayacağınızı biliyorsunuz değil mi?
"Bilgime göre B550 ve X570 anakartlar, AMD Ryzen işlemcileriyle uyumlu en yeni AMD yonga setleridir. Her ikisi de farklı özelliklere sahiptir ve ihtiyaçlarına göre seçilmelidir. X570 anakartlar, PCI-e 4.0 standardını destekler ve daha yüksek bant genişliği sunar. Bu, daha yüksek hızlı depolama ve diğer bileşenlerin kullanımına izin verir. Ayrıca, daha fazla USB 3.2 gen 2 bağlantısı, daha fazla M.2 yuvası, daha fazla SATA bağlantısı ve daha fazla PCI-e yuvası sunarlar. X570 anakartlar, ayrıca daha yüksek kaliteli VRM (voltaj regülatör modülü) tasarımlarına sahip olma eğilimindedir ve bu da daha iyi bir overclock potansiyeli sunabilir.
B550 anakartlar, X570 anakartlara göre daha uygun fiyatlıdır ve PCI-e 4.0 desteğini biraz sınırlayabilirler. Ancak, birçok B550 anakart, yine de PCI-e 4.0 desteği sunar, ancak daha az sayıda PCI-e 4.0 yuvası ve daha az sayıda USB 3.2 gen 2 bağlantısı sunabilir. Ayrıca, B550 anakartlar genellikle daha düşük kaliteli VRM tasarımlarına sahip olma eğilimindedir, ancak yine de iyi bir performans sunarlar.
Hangi anakartın daha iyi olduğuna karar vermek, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlı. Eğer daha yüksek bant genişliği, daha fazla depolama alanı, PCI-e yuvası ve USB bağlantısı gerekiyorsa, X570 anakartlar daha iyi bir seçim olabilir. Ancak, daha uygun fiyatlı bir seçenek aranıyorsa, B550 anakartlar yine de iyi bir performans sunarlar."
Kurduğunun cümlenin içinde bir tane ürün önerisi var mı? Küçümsemelere falan başladınız. Muazzam tepkiler.
Off artık uzatma şunu lütfen ne takıntılı tip çıktın ya Allah aşkına, gece gece sarma adamın konusu bölünmesin.