iRlvua Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 664 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 Kule tipi veya sıvı soğutma olabilir ve fiyat performans olursa sevinirim. Kasam Cooler Master Masterbox 520. Uyumlu öneriler verirseniz sevinirim.
Kule tipi veya sıvı soğutma olabilir ve fiyat performans olursa sevinirim. Kasam Cooler Master Masterbox 520. Uyumlu öneriler verirseniz sevinirim.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.394 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #2 Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr
iRlvua Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 664 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #3 QTV dedi: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam yeterli olur mu? Bütçe 3k kadar çıkabilir. 70 derece üstünü görmesin istiyorum
QTV dedi: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam yeterli olur mu? Bütçe 3k kadar çıkabilir. 70 derece üstünü görmesin istiyorum
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.394 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #4 iRlvua dedi: Hocam yeterli olur mu? Bütçe 3K kadar çıkabilir. 70 derece üstünü görmesin istiyorum Genişletmek için tıkla... Yeterli olur. 70 derece bandına belki çıkabilir. Ancak 70 derece endişe edeceğiniz bir sıcaklık değil.
iRlvua dedi: Hocam yeterli olur mu? Bütçe 3K kadar çıkabilir. 70 derece üstünü görmesin istiyorum Genişletmek için tıkla... Yeterli olur. 70 derece bandına belki çıkabilir. Ancak 70 derece endişe edeceğiniz bir sıcaklık değil.