Ryzen 7 5800x3D işlemciye geçilir mi?

Aynı sistem benzeri bende var. Sadece ekran kartım 3090. monitörüm 2K. Sizin yapacağınız en güzel şey en az 2K monitör almak olur.

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Ancak sizin 3090 ekran kartınız 24 GB belleğe sahip. 2K monitör kullanmanız gayet normal. 4070 Ti ekran kartında 12 GB bellek olduğu için 2K da çabuk eskiyeceğini düşünüyorum. Bundan dolayı monitörümü 2K ya yükseltmedim.

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Ancak sizin 3090 ekran kartınız 24 GB belleğe sahip. 2K monitör kullanmanız gayet normal. 4070 Ti ekran kartında 12 GB bellek olduğu için 2K da çabuk eskiyeceğini düşünüyorum. Bundan dolayı monitörümü 2K ya yükseltmedim.

Tam tersi 4070 Ti'ın 4K performansı da gayet güzel. VRAM darboğaz uyarısı veren oyunlarda bile gayet güzel çalışıyor. DLSS 3 de bunu önler.

4070 Ti ekran kartında 12 GB bellek olduğu için 2K da çabuk eskiyeceğini düşünüyorum. Bundan dolayı monitörümü 2K ya yükseltmedim.
Çabuk eskimez. 2K çözünürlük için daha uygun bir kart. VRAM her ne kadar sınırda olsa da yeterli olacaktır. 3-4 yıl bu sistemi ellemeye gerek olmadığı için arkadaşların dediği gibi iyi bir monitör de alabilirsin şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı