Ryzen 7 5800x3D vs Ryzen 9 5900X mi?

Watch1q

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bende Gigabyte RTX 4060 3 fanli ekran kartı var halı hazırda işlemci Ryzen 5600 32 GB RAM var CS 2 oynuyorum çoğunlukla 360 Hz monitör var CS 2 sorunlu optimizasyon konusunda ama ileride düzelecektir. Benim sorum şu bu sisteme hangi işlemciyi almalıyım? Ryzen 7 5800x3D mi Ryzen 9 5900X mi veya AM4 uyumlu başka işlemci mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için 5800x3D ama ikinci el alacaksanız. Yok ben sıfır isterim derseniz AM5'e 7500f ile geçmek daha doğru olur.

Hocam zaten AM4 anakarta sahibim anakart alıp ek masraf çıkarmak istemiyorum o yüzden de bu iki model arasında kaldım.

Hocam zaten AM4 anakarta sahibim anakart alıp ek masraf çıkarmak istemiyorum o yüzden de bu iki model arasında kaldım.

Oyun için dediğim gibi 5800x3D şüphesiz. Ama sıfırları 10-11 bin. O fiyata değmez AM4 bir işlemci için. O yüzden ikinci el almanız ya da o parayı verebilirim derseniz onun yerine mevcut sistemi satıp üstüne parayı ekleyip AM5 geçmeniz mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…