Ryzen 7 6800H ve 3050 Ti düşük FPS veriyor

Hocam ram takviyesiyle bayağı artar o fps, zaten render vs olacaksa büyük ihtimal başka şeylerle de uğraşacaksınız o render süresi geçerken. 32gb ile geleceğe yatırım yapın geçin. Tek sorun 28k'ya daha iyi cihazlar olabilirdi sanki ya, iade hakkı varsa aslında başka şeyler önerilebilir

Rekabetçi oyunlar harici diğer oyunlarda dediğim gibi grafik yükselterek ekran kartına yük bindirmeye çalışın. Valorant ve CS de o FPS'ler normal değil darboğaz oluyor mu bu iki oyunda? Ve driver güncellemeler vesaireler tam mı?

yeni aldım önerebileceğin varsa beklerim. monster ve excalibur kronik sorunları kararsız bıraktı daha garanti olması için bu cihazı aldım

driverlar ve windows updateleri tam darboğaz da yok anladığım kadarıyla

Dosya Ekleri

• Counter-strike 2 Screenshot 2024.02.16 - 00.52.49.17.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Videoki FPS değerleri çok karmaşık hangisinin saf FPS değeri olduğunu anlayamadım ama galiba 174 olan eğer 174 ise çok normal aynı özelliklere sahip laptop kullanan bir arkadaşımda CS 2 de 140-170 FPS alıyor. Attığınız fotoğrafta kullanımlar birbirine çok yakın en azından bir %15-20 fark olmalıydı yani ekran kartı kullanımı daha fazla olması gerekirdi.

Bende de aynı özellikte olan Asus Tuf serisinden var. Tarayıcıda gezinirken spotify takılıyordu, dota2 de bile 100 civarı fps alıyordum. Sonra asus un kendi uygulamasından güç moduna aldım. Oyun oynamayacağım zaman eko moduna alıyorum. Bu şekilde düzeldi. Belki sizinde benzer bir ayarları olabilir.
Sesteki takılmayı ise gürültü engelleme özelliğini kapatarak çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…