Ryzen 7 7700 PC toplama

• Konuyu başlatan d6ann
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 900
Bütçe
50000

d6ann

Zeptopat
Daha fazla  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu sistem ama artı olarak.
İşlemci: Ryzen 7 7700.
RAM: G.Skill 32 GB(2x16) flare.
Sogutucu: Game Booster titan sıvı sogutucu.
SSD: MLD M500 Ultra 1TB iki adet.
Seçeneklerini seçtim fiyat 52000 TL oldu hangi sistemi önerirsiniz.

Başka bir öneriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz Intel işlemci de mantlıklı geliyor bana.
i7 14700 çok performanslı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Al geç.

Al geç.

hocam sagolasın çok güzel sistem olmus
sana zahmet birde i7 14700 işlemci ile bir sistem önerirmisin

Hocam sağ olasın çok güzel sistem olmus.
Sana zahmet bir de i7 14700 işlemci ile bir sistem önerir misin?

Parçalardan kısmak lazım. Dersen 50k geçsin, yaparım. İşlemci yeni çıktı diye mi bilemem ama fiyatı fazla.

55000'e kadar çıkabilirim.
Zotac iyi midir bir sıkıntı yasar mıyım digerlerinden farkı ne ve MSI normal 4070 almak daha mantıklı olur mu?

Ti ile arasında çok fark var. MSI dediğin MSI Ventus ise koruma kötü zaten. Zotac fena değil. Hele o modeli top seviye ya da orta seviye sanırsam. Birazdan atarım, şu an oyundayım.

Ti ile arasında çok fark var. MSI dediğin MSI Ventus ise koruma kötü zaten. Zotac fena değil. Hele o modeli top seviye ya da orta seviye sanırsam. Birazdan atarım, şu an oyundayım.
tamamdır reis çok sagolasın bekliyorum bu konuda biraz bilgisizim en son 7 yıl once pc topladım hala aynı pcdeyim iyi oyunlar bu arada

Tamamdır reis çok sağ olasın bekliyorum bu konuda biraz bilgisizim en son 7 yıl once PC topladım hala aynı PC'deyim iyi oyunlar bu arada.

Intel olunca DDR4 ve DDR5 oluyor ama DDR5 yapınca anakart fiyatları da çok artıyor. DDR4 olunca da çok az kalıyor AMD alternative'e göre. Zaten 14700k yapınca son LGA1700 soket olduğundan desteği bitiyor soketin.

65745 TL oldu. Şimdi bir şey kıssam yine olmuyor. Mecbur 4070'e geçmek lazım.

59044 TL. Daha da pek bir şeyden kısılacağı yok gibi. Eğer dersen DDR4 yap-ki bu çok mantıksız ama o zaman 55k olabilir. Anakartta biraz düşer. Ama top seviye ve yüksek W işlemci bu, anakartın da iyi olması lazım.

Kısabileceğim parçalar bunlar, bunlar da yine fazla fiyat düşürmez.

Sana tavsiyem AMD Ryzen AM5 al. Hem soket desteği daha uzun. Intel LGA1700 alırsan soket desteği bitti, 15. nesil ile değişecek.

ozaman ryzen 7 7700 daha mantıklı duruyor
ama içimde su kaldı
4070ti zotacmı daha kalıtelı ve saglıklı olur yoksa msı 4070 mi

O zaman Ryzen 7 7700 daha mantıklı duruyor.
Ama içimde su kaldı.
4070 Ti zotacmı daha kalıtelı ve saglıklı olur yoksa MSI 4070 mi?

4070 Ti Zotac tabii ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı