6 662022 Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 816 Çözümler 1 25 Ağustos 2023 #21 moqita dedi: Tamamdir teşekkür ederim. Sanırım yanına ASUS 4070 Ti alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bu arada
moqita dedi: Tamamdir teşekkür ederim. Sanırım yanına ASUS 4070 Ti alacağım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bu arada
M moqita Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #22 Onelaster dedi: 3-4 sene çok rahat götürür, beni 5-6 sene rahat götürsün önemli değil. İllaki parça upgrade yapacağız sonunda. S-tier soğutmaya sahip bu arada videoya göre bence yeterli. Diğer üst modellere baktığımızda bile onlardan iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mi yanlış görüyorum acaba? Cooling tier listte B sırada diye görüyorum ben. Onelaster dedi: Hayırlısı olsun hocam bizde isteriz ASUS ama yapacak bir şey yok güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Merak etme ben de diğerlerine ağırlık vermek için ASUS'u salarım zaten. Size de hayırlı olsun. 662022 dedi: Hayırlı olsun bu arada Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Onelaster dedi: 3-4 sene çok rahat götürür, beni 5-6 sene rahat götürsün önemli değil. İllaki parça upgrade yapacağız sonunda. S-tier soğutmaya sahip bu arada videoya göre bence yeterli. Diğer üst modellere baktığımızda bile onlardan iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mi yanlış görüyorum acaba? Cooling tier listte B sırada diye görüyorum ben. Onelaster dedi: Hayırlısı olsun hocam bizde isteriz ASUS ama yapacak bir şey yok güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Merak etme ben de diğerlerine ağırlık vermek için ASUS'u salarım zaten. Size de hayırlı olsun. 662022 dedi: Hayırlı olsun bu arada Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
O Onelaster Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 223 25 Ağustos 2023 #23 moqita dedi: Hocam ben mi yanlış görüyorum acaba? Cooling tier listte b sırada diye görüyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam o düz verto yazıyor benim dediğim XLR8 olan. S tier'in sonunda
moqita dedi: Hocam ben mi yanlış görüyorum acaba? Cooling tier listte b sırada diye görüyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam o düz verto yazıyor benim dediğim XLR8 olan. S tier'in sonunda
M moqita Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 97 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #24 Onelaster dedi: Hocam o düz verto yazıyor benim dediğim XLR8 olan. S Tier'in sonunda Genişletmek için tıkla... Hocam düz vertoyla ne farkı var? Bir de link bırakabilir misiniz kartın acaba.
Onelaster dedi: Hocam o düz verto yazıyor benim dediğim XLR8 olan. S Tier'in sonunda Genişletmek için tıkla... Hocam düz vertoyla ne farkı var? Bir de link bırakabilir misiniz kartın acaba.
O Onelaster Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 223 25 Ağustos 2023 #25 moqita dedi: Hocam düz vertoyla ne farkı var? Bir de link bırakabilir misiniz kartın acaba. Genişletmek için tıkla... Pny RTX 4070 TI XLR8 Gaming VERTO VCG4070T12TFXXPB1 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://www.sinerji.gen.tr/pny-geforce-rtx-4070-ti-verto-white-12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti-p-47628?utm_campaign=akakce&v=1.23.7
moqita dedi: Hocam düz vertoyla ne farkı var? Bir de link bırakabilir misiniz kartın acaba. Genişletmek için tıkla... Pny RTX 4070 TI XLR8 Gaming VERTO VCG4070T12TFXXPB1 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://www.sinerji.gen.tr/pny-geforce-rtx-4070-ti-verto-white-12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti-p-47628?utm_campaign=akakce&v=1.23.7