Ryzen 7 7800x3D için anakart, soğutucu, kasa ve PSU önerisi

Fuifui

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 hafta içerisinde Ryzen 7 7800x3D ve RTX 4080 Super'li bir sistem toplayacağım. Anakart ve soğutucu konusunda bir fikrim yok. Çok bütçe zorlamayacak şekilde önerileriniz varsa açığım. Amerika'dan Türkiye'ye döneceğim ve bütçem 2200 $.

ASUS TUF RTX 4080 Super = 1100 $
Ryzen 7 7800x3D = 320 $
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x16 DDR5 = 120 $
Samsung 990 EVO 2TB 170 $
Kasa belli değil
PSU belli değil
Soğutucu belli değil
(Kasa ve PSU'yu Türkiye'den alacağım bütçem 10.000 TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve PSU için ülke içinde şu anda bu tavsiyeyi verebilirim.

Gümrük konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız makul fiyata oradan alıp getirebilirsinizde.
çok teşekkür ederim

Kasa ve PSU için ülke içinde şu anda bu tavsiyeyi verebilirim.

Gümrük konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız makul fiyata oradan alıp getirebilirsinizde.
Bir sorum olacak tekrardan size : Bazı kullanıcı yorumlarda şöyle bir şey duydum , '' 4080'li sistem kasaya neredeyse sıfır sığmış '' yani hiç yer yokmuş . Aynısı bu ekran kartı için de geçerli mi ve bir de 360mm sıvı soğutucu alsam kasanın üst tarafına monte edebiliyor muyum ?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim

Bir sorum olacak tekrardan size: Bazı kullanıcı yorumlarda şöyle bir şey duydum, " 4080'li sistem kasaya neredeyse sıfır sığmış " yani hiç yer yokmuş. Aynısı bu ekran kartı için de geçerli mi ve bir de 360mm sıvı soğutucu alsam kasanın üst tarafına monte edebiliyor muyum?

Ön tarafa 360 koyabilirsiniz, üst tarafına koyamazssınız. Farklı kasa bakın isterseniz sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir kasa değil.

Ön tarafa 360 koyabilirsiniz, üst tarafına koyamazssınız. Farklı kasa bakın isterseniz sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir kasa değil.
Teşekkür ederim cevabınız için. İşin aslı şöyle yaklaşık 15.000 TL bütçem var, sıvı soğutucu 360mm seçmeyi düşünüyorum bütçeme uygun bulduğum sıvı soğutucu Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm. Bu ürün iyi mi eğer bir fikriniz varsa belirtirseniz çok sevinirim. Bir de bu sıvı soğutucunun ve ekran kartının sığabileceği, güzel bir kasa biliyorsanız benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

çok teşekkür ederim

Bir sorum olacak tekrardan size : Bazı kullanıcı yorumlarda şöyle bir şey duydum , '' 4080'li sistem kasaya neredeyse sıfır sığmış '' yani hiç yer yokmuş . Aynısı bu ekran kartı için de geçerli mi ve bir de 360mm sıvı soğutucu alsam kasanın üst tarafına monte edebiliyor muyum ?
Ürünü tavsiye ettiğimde ikili set olarak 4570TL fiyatlandırmadaydı ve F/P olarak tavsiye vermiştim. Ürünün ön tarafına 360mm bağlayabilirsiniz. Kasa ve PSU için bütçeniz 15000TL ise farklı seçenekler sunalım. Kasa alanı daha fazla kullanışlı modeller tavsiye edelim.

Ürünü tavsiye ettiğimde ikili set olarak 4570TL fiyatlandırmadaydı ve F/P olarak tavsiye vermiştim. Ürünün ön tarafına 360mm bağlayabilirsiniz. Kasa ve PSU için bütçeniz 15000TL ise farklı seçenekler sunalım. Kasa alanı daha fazla kullanışlı modeller tavsiye edelim.
Tavsiyelere açığım. Dediğim gibi benim çok fikrim yok bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı