Ryzen 7 7800x3D için soğutucu önerisi

kaansn

Zeptopat
Daha fazla  
İşlemcim Ryzen 7 7800x3D. Bu işlemci için yeterli mi? Bütçe 2.5k. Sogutucu önerisi var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim Ryzen 7 7800x3D. Bu işlemci için yeterli mi? Bütçe 2.5k. Sogutucu önerisi var mi?

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili kasana sığıyorsa bunu al biraz daha iyi.

O işlemci için sıvı soğutucu biraz daha mantıklı hocam fiyatları da yakın zaten. Bir de buna bakın.

240'lık sıvı soğutma pek de mantıklı olmaz bence.
phantom spirit muhtemelen daha iyi soğutur hem de uzun ömürlü olur.

Bunun yerine phantom spirit alsanız bir tık daha iyi olur.

toplamda 900 TL'de geri ödeme alabilirsiniz.

Almadan önce parolapara üyeliği ve iyzico üyeliği açın.
Almadan önce İyzico uygulamasından üyelik açıp yeni müşteri kampanyasına katılın.
Ödemeyi yaparken iyzico ile ödeyi, seçip parolapara sanal kart numarasını girin.

Parolapara ilk sipariş : 400 TL
İyzico ilk sipariş: 500 TL

Ryzen 7 7800x3D ile Thermalright frozen notte 240 birlikte kullanıyorum soğutması çok iyi tavsiye ederim. Şu an fiyat bütçenizin biraz üstünde ama indirim bekleyebilirsiniz.

Ryzen 7 7800x3D ile Thermalright frozen notte 240 birlikte kullanıyorum soğutması çok iyi tavsiye ederim. Şu an fiyat bütçenizin biraz üstünde ama indirim bekleyebilirsiniz.

Pompa ömrü de iyi görünüyor benim gibi PC'yi sürekli açık bırakanlar için 4.5 yıl ömür iyi gibi genelde 3 yıl gibiydi diğer baktıklarım. Ama hava soğutmaya devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı