AtakanSN Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Ryzen 7 7800x3D işlemci için anakartımdaki tek CPU Power kablosu yeterli mi yoksa iki kabloyu da takmam mı doğru olur? (OC yapmayacağım) Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2024
Merhaba, Ryzen 7 7800x3D işlemci için anakartımdaki tek CPU Power kablosu yeterli mi yoksa iki kabloyu da takmam mı doğru olur? (OC yapmayacağım)
Çözüm Marix 8 Mayıs 2024 Tek yeter, varsa soket ikisini de takın, zararı olmaz. 1 Tane 8 pin CPU güç soketi 300W üzerinde güç taşır, sizin işlemciniz OC ile bile 100W'ı geçmez.
Tek yeter, varsa soket ikisini de takın, zararı olmaz. 1 Tane 8 pin CPU güç soketi 300W üzerinde güç taşır, sizin işlemciniz OC ile bile 100W'ı geçmez.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.369 Çözümler 953 8 Mayıs 2024 #2 Tek yeter, varsa soket ikisini de takın, zararı olmaz. 1 Tane 8 pin CPU güç soketi 300W üzerinde güç taşır, sizin işlemciniz OC ile bile 100W'ı geçmez. Son düzenleme: 8 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Tek yeter, varsa soket ikisini de takın, zararı olmaz. 1 Tane 8 pin CPU güç soketi 300W üzerinde güç taşır, sizin işlemciniz OC ile bile 100W'ı geçmez.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.643 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 8 Mayıs 2024 #3 Marix dedi: Tek yeter, varsa soket ikisini de takın, zararı olmaz. 1 Tane 8 pin CPU güç soketi 300W üzende güç taşır, sizin işlemciniz OC ile bile 100W'ı geçmez. Genişletmek için tıkla... Hocam peki iki kabloyu birden takmak termallere (CPU ve/veya VRM) olumlu bir etki yapar mı? Daha başarılı voltaj kontrolü vs şeklinde? Artı 0 Eksi
Marix dedi: Tek yeter, varsa soket ikisini de takın, zararı olmaz. 1 Tane 8 pin CPU güç soketi 300W üzende güç taşır, sizin işlemciniz OC ile bile 100W'ı geçmez. Genişletmek için tıkla... Hocam peki iki kabloyu birden takmak termallere (CPU ve/veya VRM) olumlu bir etki yapar mı? Daha başarılı voltaj kontrolü vs şeklinde?
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.373 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #4 Merdt dedi: Hocam peki iki kabloyu birden takmak termallere (CPU ve/veya VRM) olumlu bir etki yapar mı? Daha başarılı voltaj kontrolü vs şeklinde? Genişletmek için tıkla... Ben her ikisi takılı şeklinde kullanıyorum, bir yararını ya da zararını görmedim. Tek kullansanız da olur. Artı 0 Eksi
Merdt dedi: Hocam peki iki kabloyu birden takmak termallere (CPU ve/veya VRM) olumlu bir etki yapar mı? Daha başarılı voltaj kontrolü vs şeklinde? Genişletmek için tıkla... Ben her ikisi takılı şeklinde kullanıyorum, bir yararını ya da zararını görmedim. Tek kullansanız da olur.
KS KS AtakanSN Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #5 Marix dedi: Tek yeter, varsa soket ikisini de takın, zararı olmaz. 1 tane 8 pin CPU güç soketi 300W üzende güç taşır, sizin işlemciniz OC ile bile 100W'ı geçmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. wibbly dedi: Ben her ikisi takılı şeklinde kullanıyorum, bir yararını ya da zararını görmedim. Tek kullansanız da olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Tek yeter, varsa soket ikisini de takın, zararı olmaz. 1 tane 8 pin CPU güç soketi 300W üzende güç taşır, sizin işlemciniz OC ile bile 100W'ı geçmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. wibbly dedi: Ben her ikisi takılı şeklinde kullanıyorum, bir yararını ya da zararını görmedim. Tek kullansanız da olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.369 Çözümler 953 8 Mayıs 2024 #6 Merdt dedi: Hocam peki iki kabloyu birden takmak termallere (CPU ve/veya VRM) olumlu bir etki yapar mı? Daha başarılı voltaj kontrolü vs şeklinde? Genişletmek için tıkla... Eğer 350W üzeri güç çeken işlemciniz varsa, aynı ekran kartındaki gibi 2 slottan beslenmesi gerekir, harici tek, çift hiçbir değişiklik olmaz. Artı 0 Eksi
Merdt dedi: Hocam peki iki kabloyu birden takmak termallere (CPU ve/veya VRM) olumlu bir etki yapar mı? Daha başarılı voltaj kontrolü vs şeklinde? Genişletmek için tıkla... Eğer 350W üzeri güç çeken işlemciniz varsa, aynı ekran kartındaki gibi 2 slottan beslenmesi gerekir, harici tek, çift hiçbir değişiklik olmaz.