Ryzen 7 7800x3D nasıldır?

serhat toprak

Centipat
Daha fazla  
Selam. 16 17 bin bandında işlemci bakıyorum. Şu an Ryzen 7 7800x3D düşünüyorum. Aynı fiyata Ryzen 9 9700X te var. Başka ne önerirsiniz?
Ekran kartı RX 7900GRE.

Selam. 16 17 bin bandında işlemci bakıyorum. Şu an Ryzen 7 7800x3D düşünüyorum. Aynı fiyata Ryzen 9 9700X te var. Başka ne önerirsiniz?
Ekran kartı RX 7900GRE.
7800X3D bence en iyi işlemcidir alabilirsiniz.

Ya bu işlemcinin olayı ne TikTok'ta falan da karşıma çıkıyor çok fazla seviliyor ve bir videoda gördüm Ryzen 9 9950X i parçalıyor.
Baya iyi işlemci kanka olayı yok en iyi 2. işlemci Ryzen olarak.

Ryzen 7 7700 kullanıyorum. 7800X3D öneririm ama Ryzen 7000 sersisi biraz sıcak çalışıyor. O yüzden iyi bir sıvı soğutma ile kullanmanızı tavsiye ederim. İşlemcinizi Youtube'da aratıp oyun videolarına bakarsanız ve ilgili videonun açıklamalarında sistem bilgisinde kullanılan soğutmaya da bakarsanız az çok fikriniz olur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yükteyken 60-65 derece arası.

BIOS ayarları: Pbo settings, Curve Optimizer, Offset (-) mode 15, PBO limit motherboard, frequency override 200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…