Takma şansın varsa taktıktan sonra daha rahat anlaşılabilir, Core Temp kullanarak v.s en basitinden.Ryzen 7 7800x3D orijinal mi yardım eder misiniz?
Bu benim elime gelen işlemci.
Eki Görüntüle 2499568
Eki Görüntüle 2499570
Bu ise internette olan işlemciler.
Eki Görüntüle 2499575
Yeni modellerde bu şekilde oluyor.Ryzen 7 7800x3D orijinal mi yardım eder misiniz?
Bu benim elime gelen işlemci.
Eki Görüntüle 2499568
Eki Görüntüle 2499570
Bu ise internette olan işlemciler.
Eki Görüntüle 2499575
hocam takma şansım yok ilk sistemimi topluyorum psu falan daha gelmediTakma şansın varsa taktıktan sonra daha rahat anlaşılabilir, Core Temp kullanarak v.s en basitinden.
Hocam takma şansım yok ilk sistemimi topluyorum PSU falan daha gelmedi.
Hocam ilk fotografta pek anlaşılmıyor fakat metal plaketin bacakları sanki silikonlanmış gibi taşmış dışına @Eriksen @Ayturan @yusuf7878
hocam orjinallerinde yani internette görünenlerde taşma gibi bir problem yok gibi pek bilmiyorum.Silikon dirençleri korumak amacıyla yapılıyor diye biliyorum bir sıkıntı yok. Orijinalindede var.
Taşabilir. Orijinal olup olmadığını belirlemez o. En iyisi sistemini montajladığında test etmen olacaktır.hocam takma şansım yok ilk sistemimi topluyorum psu falan daha gelmedi
hocam ilk fotografta pek anlaşılmıyor fakat metal plaketin bacakları sanki silikonlanmış gibi taşmış dışına @Eriksen @Ayturan @yusuf7878
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.