Yusuf_29 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 9 7950X3D GALAX GeForce RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Ben bir sistem alacağım işlemcisi 7800x3D ekran kartına şimdilik param çıkmadı ekran kartı hariç bütün donanımları alabilirim eğer alırsam monitöre görüntü gelirimi (oyun oynamayacağım ekran kartı gelene kadar video falan izlerim).
Ben bir sistem alacağım işlemcisi 7800x3D ekran kartına şimdilik param çıkmadı ekran kartı hariç bütün donanımları alabilirim eğer alırsam monitöre görüntü gelirimi (oyun oynamayacağım ekran kartı gelene kadar video falan izlerim).
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 12 Temmuz 2024 #11 Karokan54 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bazı oyunlardaki dahili grafik işlemcisi performansları verilmiş. Dediğiniz oyunlari aşağı yukari 60fps açar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikle Starfield ve Alan Wake 2'de i9 14900K'nın patlamasına kahkaha attım. i9 14900K işine bak kardeşim. Artı 0 Eksi
Karokan54 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda bazı oyunlardaki dahili grafik işlemcisi performansları verilmiş. Dediğiniz oyunlari aşağı yukari 60fps açar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikle Starfield ve Alan Wake 2'de i9 14900K'nın patlamasına kahkaha attım. i9 14900K işine bak kardeşim.