Ryzen 7 7800x3D sistem sıcaklıkları nasıl?

Kapatınca da tam verim alamayız ısınsın ya işlemcinin sıcaklık limiti 89 derece zaten. 89'u görmüyor R23 testinde bile.

Yani tabii ki öyle. 360'lık kaliteli en azından orta segment bir sıvı soğutma ile kapatılması taraftarı değilim.

Boşta ki değerler fazla onun dışında normal.

BIOS'tan voltajı 1.250 yapıp ardından curve optimizer'ı da -30 yapıp AIDA 64 ile stres testi yapar mısınız, test esnasında herhangibir sorun olmaz ise programın hata vermesi veyahut bilgisayarın kapanması gibi Cinebench R23'te test yapın, tek sefer veya 10 dakika bu esnada yine bir sorun ile karşılaşmaz iseniz ardından bu değerleri ufak ufak düşürebilirsiniz tabii sıcaklık değerleriniz önemli Cinebench R23 testi sonucunu ekran görüntüsü olarak paylaşır iseniz ona göre daha bir öneride bulunabilirim.

BIOS'tan yapmamı istediğiniz şeyleri nasıl yapacağımı bilmiyorum diğer testleri yapabilirim.

Sıvı soğutucu ve işlemcimiz aynı kasa lian li farklı modelini kullanıyorum ama boştayken 40-45 oyunlarda 60-65 görüyorum sıvı soğutucuyu kendin mi montaj yaptın.
Benim kasa Asus TUF GT502, Tüm fanlar Li An Li soğutma da aynı fakat boşta 60 yükte 85-90

Benim kasa ASUS TUF GT502, tüm fanlarli anli soğutma da aynı fakat boşta 60 yükte 85-90

Mevsilsel olarak havalar artık çok sıcak değil boşta 60 bence yüksek şu an klima vs çalıştırmıyorum ama boşta 35-40 akşam test yapar atarım vaktim olursa.

Mevsilsel olarak havalar artık çok sıcak değil boşta 60 bence yüksek şu an klima vs çalıştırmıyorum ama boşta 35-40 akşam test yapar atarım vaktim olursa.
Valla çok memnun olurum CPU Z stres testinde 10 saniye içinde 90 derece oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…