Selam, uzun süredir kullandığımız sistem artık yavaş yavaş problem çıkarmaya başladığı için yeni bir sistem toplamak istiyoruz.
Aklımızda ki bileşenler şunlar:
Anakart: Gigabyte B650E AOURUS Stealth Ice
CPU: AMD Ryzen 7 7800x3D
RAM: Corsair Vengeance 32 GB 6000MHz
GPU: RTX 2080 Ti (Elimizide ki GPU için sıvı soğutma Upgrade'i yapmıştık, hala taş gibi).
PSU: Gigabyte AOURUS Elite P1000W Ice Power Supply
Kasa: Be Quite! Slient Base 601 (Elimizide ki eski kasa)
GPU çok güncel olmadığını biliyoruz bu nedenle sistemde uyumsuzluk ya da darboğaz yaşanır mı? Önerebileceğiniz daha iyi parçalar var mı? Ya da değiştirmemizi düşündüğünüz? GPU değiştirmek istemiyoruz ama gerekirse bakılabilir. Şimdiden teşekkürler.
Hocam ben 4070Superden geçtim buna şuan lık memnunum AMD işlemci + AMD GPU kombinasyonu iyi oluyor. Sapphire markasını tavsiye ederim ısı değerleri vs normal Hatta 4070 supere göre daha az ısınıyor bendeki pulse modeli. Rx 5070ti nin o fiyatı hakketiğini düşünmüyorum.
Hocam ben 4070SUPErden geçtim buna şu anlık memnunum AMD işlemci + AMD GPU kombinasyonu iyi oluyor. Sapphire markasını tavsiye ederim sıcaklık değerleri vs normal hatta 4070 Super'e göre daha az ısınıyor bendeki Pulse modeli. RX 5070 Ti'nin o fiyatı hakketiğini düşünmüyorum.
Hocam ısınma sıkıntı değil gerekirse onu da sıvı soğutmaya çeviririm. RTX 5000 serisine baktım ama fiyatlar gereksiz pahalı zaten o yüzden GPU almaktan biraz vazgeçtik. AMD işlemci + GPU kombinasyonuna da sistem nasıl çalışıyor bir testlere bakacağım teşekkürler.
RTX4000 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca sistem için önerebileceğiniz alternatif parçalar var mı? Anakart konusunda çok emin değiliz kablolama için çok iyi model ama PCI girişi bir adet var o kafamıza takılıyor.
En ucuz MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 8.267,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 8.267,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam anakart olarak sizin yolladığınız ASUS modeli de düşünüyoruz, ya da ASUS'dan başka bir ana kartta olabilir. Power Supply olarak ASUS nasıl sizce?
Daha önce MSI X570 Gaming Edge anakart kullandım bayağı problem çıkarttı bana o yüzden MSI düşünmedik şu an nasıl onu da bilmiyorum ama bakılabilir teşekkürler.
Hocam anakart olarak sizin yolladığınız ASUS modeli de düşünüyoruz, ya da ASUS'dan başka bir ana kartta olabilir. Power Supply olarak ASUS nasıl sizce?
Daha önce MSI X570 Gaming Edge anakart kullandım bayağı problem çıkarttı bana o yüzden MSI düşünmedik şu an nasıl onu da bilmiyorum ama bakılabilir teşekkürler.