LH44 Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak gövde-motor bakım Bugün 00:43 #21 Dust Amp dedi: https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1284290615.html bu nasıl arkadaş önerdide görüntüsü vsde iyi Genişletmek için tıkla... Iwatani Naofumi dedi: Hocam o işlemci yakma vakası genelde eski modellerde görülüyor, bu model bildiğim kadarıyla bu yıl çıktı bu yüzden eski sorunların görüleceği bir kart değil. Genişletmek için tıkla... Sorun donanımsal değildi, yazılımsaldı. Eski bir BIOS'da kalmamalısınız eğer bunu alırsanız. B850M Force önerim sabit kalıcaktır benim.
Dust Amp dedi: https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1284290615.html bu nasıl arkadaş önerdide görüntüsü vsde iyi Genişletmek için tıkla... Iwatani Naofumi dedi: Hocam o işlemci yakma vakası genelde eski modellerde görülüyor, bu model bildiğim kadarıyla bu yıl çıktı bu yüzden eski sorunların görüleceği bir kart değil. Genişletmek için tıkla... Sorun donanımsal değildi, yazılımsaldı. Eski bir BIOS'da kalmamalısınız eğer bunu alırsanız. B850M Force önerim sabit kalıcaktır benim.
Dust Amp Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:46 #22 ARKADAŞLAR SONUCUMUZ NE OLDU YANİ ŞİMDİ VALLAHİ KAFAM BAYA KARIŞTI
LH44 Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak gövde-motor bakım Bugün 00:49 #23 Dust Amp dedi: ARKADAŞLAR SONUCUMUZ NE OLDU YANİ ŞİMDİ VALLAHİ KAFAM BAYA KARIŞTI Genişletmek için tıkla... B850M Force benim önerimdir. Diğer seçenek Asrock.
Dust Amp dedi: ARKADAŞLAR SONUCUMUZ NE OLDU YANİ ŞİMDİ VALLAHİ KAFAM BAYA KARIŞTI Genişletmek için tıkla... B850M Force benim önerimdir. Diğer seçenek Asrock.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.995 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:50 #24 LH44 dedi: Sorun donanımsal değildi, yazılımsaldı. Eski bir BIOS'da kalmamalısınız eğer bunu alırsanız. B850M Force önerim sabit kalıcaktır benim. Genişletmek için tıkla... B850 chipset almakta güzel olur hem güzel bir kartta.
LH44 dedi: Sorun donanımsal değildi, yazılımsaldı. Eski bir BIOS'da kalmamalısınız eğer bunu alırsanız. B850M Force önerim sabit kalıcaktır benim. Genişletmek için tıkla... B850 chipset almakta güzel olur hem güzel bir kartta.
Dust Amp Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:51 #25 ben bu forceyi alıyorum varmı eklemek ieteyen
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.995 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:51 #26 Dust Amp dedi: ARKADAŞLAR SONUCUMUZ NE OLDU YANİ ŞİMDİ VALLAHİ KAFAM BAYA KARIŞTI Genişletmek için tıkla... Direkt b850m force alın hocam en azından şüphede kalmazsınız, ASrock'ta sıkıntı yaratmaz ama genel marka olarak Gigabyte daha iyi.
Dust Amp dedi: ARKADAŞLAR SONUCUMUZ NE OLDU YANİ ŞİMDİ VALLAHİ KAFAM BAYA KARIŞTI Genişletmek için tıkla... Direkt b850m force alın hocam en azından şüphede kalmazsınız, ASrock'ta sıkıntı yaratmaz ama genel marka olarak Gigabyte daha iyi.
Dust Amp Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:53 #27 Iwatani Naofumi dedi: Direkt b850m force alın hocam en azından şüphede kalmazsınız, ASrock'ta sıkıntı yaratmaz ama genel marka olarak Gigabyte daha iyi. Genişletmek için tıkla... tamamdır alıyorum forceyi bunun geldiğinde güncellemesini vs yapmak lazım demi
Iwatani Naofumi dedi: Direkt b850m force alın hocam en azından şüphede kalmazsınız, ASrock'ta sıkıntı yaratmaz ama genel marka olarak Gigabyte daha iyi. Genişletmek için tıkla... tamamdır alıyorum forceyi bunun geldiğinde güncellemesini vs yapmak lazım demi
LH44 Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak gövde-motor bakım Bugün 00:56 #28 Dust Amp dedi: tamamdır alıyorum forceyi bunun geldiğinde güncellemesini vs yapmak lazım demi Genişletmek için tıkla... Evet, yapmanız iyi olur.
Dust Amp dedi: tamamdır alıyorum forceyi bunun geldiğinde güncellemesini vs yapmak lazım demi Genişletmek için tıkla... Evet, yapmanız iyi olur.
Dust Amp Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:56 #29 LH44 dedi: Evet, yapmanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... teşekkürler alıyorum şu forceyi LH44 dedi: Evet, yapmanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... hocam birşey sorabilirmiyim Son düzenleme: Bugün 01:04
LH44 dedi: Evet, yapmanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... teşekkürler alıyorum şu forceyi LH44 dedi: Evet, yapmanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... hocam birşey sorabilirmiyim
LH44 Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak gövde-motor bakım Bugün 01:05 #30 Dust Amp dedi: hocam birşey sorabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Buyrun.