Merhaba başlıkta gördüğünüz iki işlemciden hangisini tercih edersiniz? Laptop alacağım ve son iki seçeneğimde bu işlemciler dışında bütün özellikler aynı.
Tamamdır teşekkür ederim peki bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum Acer laptop konusunda iyi mi sizde modelde yukarıda yazıyor yani laptop hakkında yorumunuzu merak ettim.
Tamamdır teşekkür ederim peki bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum Acer laptop konusunda iyi mi sizde modelde yukarıda yazıyor yani laptop hakkında yorumunuzu merak ettim.
Herhangi bir sorun yaşamış mı acaba? Bir şey daha soracağım siz olsanız yine AMD işlemcili Acer Nitro'yu mu tercih edersiniz yoksa AMD işlemcili HP Victus'u mu?
Herhangi bir sorun yaşamış mı acaba? Bir şey daha soracağım siz olsanız yine AMD işlemcili Acer Nitro'yu mu tercih edersiniz yoksa AMD işlemcili HP Victus'u mu?
Herhangi bir sorun yaşamadı. Victus'daki ekran kartları, Nitro'ya göre daha düşük wattlı oluyor diye biliyorum. Örneğin, Acer Nitro'da 140 Watt olan ekran kartı Victus'da 120 Watt olabiliyor. O yüzden Nitro tercih ederdim. Tasarım göz önüne alınacaksa Victus tabii ki.
Herhangi bir sorun yaşamadı. Victus'daki ekran kartları, Nitro'ya göre daha düşük wattlı oluyor diye biliyorum. Örneğin, Acer Nitro'da 140 watt olan ekran kartı Victus'da 120 watt olabiliyor. O yüzden Nitro tercih ederdim. Tasarım göz önüne alınacaksa Victus tabii ki.
Hocam bende bu konu hakkında konuştum bilgisi olan kişilerle bu sıkıntının i9 da olduğunu daha i7 de böyle bir sorunla karşılaşmadıklarını söylediler açıkçası AMD pek bilmiyorum.