Ryzen 7 9800x3D için sıvı soğutma önerisi

PiyazBey

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İşlemci
Ryzen 7 9800x3D
  • İşlemci: Ryzen 7 9800x3D
  • Bütçe: 4500TL
  • Kasa: Raijintek PONOS Ultra MS4 almayı düşünüyorum. Bu kasa üst taraf 360,280 ve 240mm kadar radyatör destekliyor.
ARGB ve 360-280mm olması tercihimdir. Önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciye ben şu soğutucuyu aldım :

Soğutucu kargondan dün geldi, anakartım x870 tomahawk. Bende aynı kasayı almaya yeltendim ama sonra baktım şu kareyi gördüm :

Videoda azıcık temas ediyor diyor ancak bunlar hareketli ve haliyle titreşim üreten aletler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teknobiyotiğe mail attım. Dark v30 ile bu kasa arasında kaldım hangisini alayım diye sordum. Sağolsunlar ilgilendiler ve dark v30 u tavsiye ettiler.

Kasa şu anda kargoda. Eğer birkaç gün beklersen kargo gelince cuma günü montajlarım duruma bakarız.

Corsair H100 ve H100i öneririm. Her türlü işlemci de denedim. Tabii daha iyiler var ama t F/P ürünü.

Dark V30 daha önce bir arkadaşa topladım ve pek beğenmedim. Attığınız soğutucu da bütçenin üstünde kalıyor.

Corsair H100 ve H100i öneririm. Her türlü işlemci de denedim. Tabii daha iyiler var ama t F/P ürünü.
Bu fiyat skalsında 240 mm bulabildim. Bildiğiniz belirttiğim bütçede 360 veya 280 var mı?

Bende çok severek almadım açıkçası ama soğutucumun ona sığacağını söylediler. Gözüm rajintekteydi. 7000 liraya kadar çıkabilirdim aslında. Dağıtıma çıkmış kargo. Akşam kurar bakarız bu arada Lian Li ben o fiyata almadım. 5000 liraya 6 taksit aldım. MSI MAG Core Liquid veya Liquid Freezer V2 olanıydı. 360mm olanı 3500-3900TL civarına satılıyordu kaçırdım. Lian Li elime ulaştı MSI fiyatı tekrar düştü. Sanırsam 4000TL altına düştü. Onuda alabilirsin bu arada çok güzel bir soğutucu. 2 defa montaj yaptım biri 7700X diğeri 9700X. Kullananlar CPU yapay zeka çalışıyor 3-4 güne kadar açık kalıyor PC'leri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…