Ryzen 7 9800x3D için soğutma önerisi

Bloodlines

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. NZXT H5 Flow 2024 kasa aldım içini dolduracağım her şey neredeyse tamam sadece fan alacağım bir de sıvı soğutma kaldı. Üst tarafa 280Mm'ye kadar soğutucu destekliyor. NZXT rpb fanlar kullanacağım beraber çalışabilecek iyi soğutan sıkıntı çıkarmayan bir model öneri istiyorum.
Sistem şu şekilde:
Ekran kartı: MSI ventux RTX3090--ileride 5000SERIsine geçeceğim.
İşlemci: Ryzen 7 9800x3D.
Anakart: MSI MAG Tomahawk X870 Wi-Fi
RAM: XPG Lancer Blade RGB 2x24 GB 6400MHz CL32.
M.2 SSD: Samsung 990Pro 2TB.
Bir de fanlarla alakalı sorum olacak daha almadım
Bu 3'lü set geliyor ikisini kasanın altına bir tanesini egzoz fanı olarak kullanacağım.
Bu da tek parça 3x120mm kasanın önüne takacağım.
Bunlarla uyumlu olan 240mm veya 280mm soğutucu önerilerinizi bekliyorum.

Aslına bakılırsa 9800X3D o kadar ısınan bir işlemci değil. Şöyle bir soğutucu hayli hayli yeterli gelecektir.

Tabii RGB ve sıvı soğutma zorunluluğu yok ise.

Size güvenim tam bir önceki konuda da yardımcı oldunuz. Sipariş ettim gitti.

Evet bu tarz soğutucuları bende çok seviyorum hem daha ucuz, bazen de daha performanslı oluyorlar. Ama bu kadar RGB'den sonra bu kasaya yakışmaz teşekkür ederim yine de.

Pompası kendini kanıtlamış. Uygulamasından ekran parlaklığını %20'lere kadar indirmenizi öneririm. Zaten parlak ekranı (600 NIT), ekranın ömrü uzasın. Bu arada bu ekran piyasadakilerinin aksine 30 HZ değil 60 HZ.

Bu video biraz yardımcı olur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…