Ryzen 7 RTX 4070 Ti sistem nasıl toplanmalı?

Muharrem Yvz

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, daha oncce hiç PC ile isim olmadi. Biraz arastirdim ve AMD Ryzen 7 CPU GeForce RTX 4070 Ti ile bir sistem kurma karari aldim. Ogrenciyim, belli bir bütçem yok ama 4 yil gibi genis bir zamanim var ve bu surecte belirli islere girmeyi planliyorum. Yavas yavas veya toplu olarak mi almalıyım? Daha da onemlisi ne yapmaliyim tavsiyelerini yazabilirseniz cok sevinirim. RAM olarak 32 GB yeter diye dusunuyorum sogutma hakkinda hiçbir fikrim yok. Tercihen beyaz kasa bir setup kurmak istiyorum yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Yavaş yavaş önermem her geçen gün parçaların fiyatı artıyor paran olduğu an bence parça parça toplayıp al direkt. Tavsiyem AMD GPU alman olur. AMD GPU'lar F/P olduğundan bana göre NVIDIA'dan daha iyi hem öğrenci olduğundan senin içinde daha iyi olur. Aklında bir bütçe varsa yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.

Dedigim gibi bütçe belirli degil ne yazikki ama ekonomik gitmek istiyorum dogrusu. Parayi nerelerden kisip neleri daha duzgun almak mantikli olur?

Dedigim gibi bütçe belirli degil ne yazikki ama ekonomik gitmek istiyorum dogrusu. Parayi nerelerden kisip neleri daha duzgun almak mantikli olur?

Ekonomik gitmek istiyorsan NVIDIA asla alınmaz. Ben genelde topladığım sistemlerde ekran kartı ve işlemciye ağırlık veriyorum diğer parçalardan biraz kısıyorum PSU'dan kısmanı tavsiye etmem patlama sonra aklında tahmini bir bütçe var mı? Varsa söyler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…