Ryzen 7000 sistem tavsiyesi

Öyledir mutlaka ama 30 bin fiyatı var. 20 bine 4070 ti modeller var. Rog strix bile 27 bin iken bu modele 30 bin fazla sanki. Normal de her zaman ilk tercihim MSİ dır ama bu biraz fazla geldi bana.

Öyledir mutlaka ama 30 bin fiyatı var. 20 bine 4070 ti modeller var. Rog strix bile 27 bin iken bu modele 30 bin fazla sanki. Normal de her zaman ilk tercihim MSİ dır ama bu biraz fazla geldi bana.
Aynı fiyata 4080 var, alınmaz.
Sırf MSI diye o parayı vermeyin, üst seviye kartların hepsi büyük soğutma bloklarına sahip, soğutması yetersiz/kötü olan model yok.

Bu modeller arasında Gamerock gayet ıyı duruyor. Ufak bır ıncelemesıne baktım ve kart 3000 mhz üzerine çıkabiliyor ve OC moddayken Rog Strix ten sadece 0,20 desibel fazla ses çıkartıyor..
Görüntüsü de gayet iyi bir kart zaten. Dikey aparat ile gayet hoş duracak bir kart görüntü olarakta. Galax da görüntüsü güzel ama performansı nasıl bakmadım.

Hepsinin performansı iyidir, aralarında sadece OC ve soğutma performansı farkı var.
Gamerock gerçekten güzel,Galax da kötü değil.
Tasarım olarak ikisi de güzel, İNNO3D tasarım olarak sade ve heybetli duruyor.
Bütçe el vermez ise 4070 Tİ modelleri de gayet iyidir.

İşlemci, anakart ve ramleri aldıktan sonra kalan bütçeye göre ayarlama yapacağım. Eski sistemimden daha satmadığım fazla parçalarımda mevcut hala. Yakın zamanda da satamam gibi duruyor. Hatay da yaşıyorum deprem den dolayı kargo firmaları henüz çalışmaya başlamadılar...

Parçalar alındı

Sonradan ek 2 parça daha alındı. Onlar geldikten sonra kurulum yapılacak kasaya.

Parçalar alındı. Sistem kurulumu için 2 parça daha alındı. 3 nisan teslimat görünüyor. Onlar geldikten sonra sistem kurulumu yapılacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…