Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Ryzen 7600 tray ve RX 7700 XT OC var ekran kartı olarak ama CS de 60 40 FPS civarı alıyorum düşük ayarlarda. İnternette sistemin inceleme videosunda 300 FPS alınıyordu.
Ryzen 7600 tray ve RX 7700 XT OC var ekran kartı olarak ama CS de 60 40 FPS civarı alıyorum düşük ayarlarda. İnternette sistemin inceleme videosunda 300 FPS alınıyordu.
kusankaktus12 Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7500F - RTX 4060 Tİ - XPG 16GB - A620m h Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #21 Zoilist dedi: Windows yüklü geldi. BIOS'tan işlemci kullanımı falan arttırdım. Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum. Ayarıkapatıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
Zoilist dedi: Windows yüklü geldi. BIOS'tan işlemci kullanımı falan arttırdım. Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum. Ayarıkapatıp dener misiniz?
KS KS Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #22 kusankaktus12 dedi: İlk defa duyuyorum. Ayarıkapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki her şeyi yaptım. Artı 0 Eksi
kusankaktus12 dedi: İlk defa duyuyorum. Ayarıkapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki her şeyi yaptım.
kusankaktus12 Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7500F - RTX 4060 Tİ - XPG 16GB - A620m h Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #23 Zoilist dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki her şeyi yaptım. Genişletmek için tıkla... Alakası olduğunu sanmıyorum ancak Precision Boost OverDrive (PBO) ayarını kapatıp dene eğer olmazsa aldığın yere mail at lütfen. Artı 0 Eksi
Zoilist dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki her şeyi yaptım. Genişletmek için tıkla... Alakası olduğunu sanmıyorum ancak Precision Boost OverDrive (PBO) ayarını kapatıp dene eğer olmazsa aldığın yere mail at lütfen.
KS KS Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #24 kusankaktus12 dedi: Alakası olduğunu sanmıyorum ancak Precision Boost OverDrive (PBO) ayarını kapatıp dene eğer olmazsa aldığın yere mail at lütfen. Genişletmek için tıkla... Duzelmiyor. Artı 0 Eksi
kusankaktus12 dedi: Alakası olduğunu sanmıyorum ancak Precision Boost OverDrive (PBO) ayarını kapatıp dene eğer olmazsa aldığın yere mail at lütfen. Genişletmek için tıkla... Duzelmiyor.
kusankaktus12 Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7500F - RTX 4060 Tİ - XPG 16GB - A620m h Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #25 Zoilist dedi: Duzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Mail at Artı 0 Eksi
KS KS Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #26 kusankaktus12 dedi: Mail at Genişletmek için tıkla... Geri dönüş halen olmadı ayrıca şikayetvarada yazdım. Artı 0 Eksi
kusankaktus12 dedi: Mail at Genişletmek için tıkla... Geri dönüş halen olmadı ayrıca şikayetvarada yazdım.
Fontainex Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 101 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-9400 XFX RX6700 10gb MSI H-310m Pro VDH Plus Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #27 Zoilist dedi: Geri dönüş halen olmadı ayrıca şikayetvarada yazdım. Genişletmek için tıkla... Eğer ürün iadesi gerçekleştirecek olursanız şunu söyleyeyim, hazır sistem almayın aynı fiyata daha kötüsünü alın ama hazır sisteme bulaşmayın. Artı 0 Eksi
Zoilist dedi: Geri dönüş halen olmadı ayrıca şikayetvarada yazdım. Genişletmek için tıkla... Eğer ürün iadesi gerçekleştirecek olursanız şunu söyleyeyim, hazır sistem almayın aynı fiyata daha kötüsünü alın ama hazır sisteme bulaşmayın.