Arkadaşlar merhaba,
Yakın zamanda bir sistem topladım ve ekran kartı konusunda kararsızım.
Aklımdaki ekran kartı 3060 TI, 6700XT ya da 6750XT.
Bütçem maksimum 10-12bin kadar, ikinci ele güvenmediğim için tercih etmiyorum.
Kullanım oyun ağırlık olacak ve 3D baskı vs. Final render olacak bir durum çok olmayacak.
Sistem özellikleri
Ryzen 5 7600X
Asus Prime X670E-Pro
Corsair 32GB 6000mhz CL40
1TB 5000MB/4000MB M.2 SSD
Corsair H150 soğutucu
750W PSU
Önerilerinize açığım yardımcı olabilirsiniz sevinirim.
Öyle bir işlemciye öyle bir ekran kartı sadece işlemciye yorar. 10-12K ya ekran kartı zor hem seçim senesi ve değişken kurdan kaynaklı olarak şuan iyi bir ekran kartı almak mantıklı olur reis yarının ne olacağını bilmiyoruz.
Öyle bir işlemciye öyle bir ekran kartı sadece işlemciye yorar. 10-12K ya ekran kartı zor hem seçim senesi ve değişken kurdan kaynaklı olarak şuan iyi bir ekran kartı almak mantıklı olur reis yarının ne olacağını bilmiyoruz.
Bu konuda katılıyorum. Benimde içimden geçen aslında minimun 3070 TI almak fakat bütçeyi ileriye dönük olması için diğer parçalara ayırdığımdan dolayı ekran kartına şu an için bu kadar bütçe çıkartabilirim. Zorlasam en fazla 15k o da çok zor.
Bu konuda katılıyorum. Benim de içimden geçen aslında minimun 3070 Ti almak fakat bütçeyi ileriye dönük olması için diğer parçalara ayırdığımdan dolayı ekran kartına şu an için bu kadar bütçe çıkartabilirim. Zorlasam en fazla 15k o da çok zor.
Fark yok derken, bilmediğimden soruyorum biraz açıklayabilir misin? Performansı 3060 Ti yakın mı fazla mı?