| Donanım | Model |
| Ekran Kartı | POWERCOLOR RED DEVIL RADEON RX9070XT 16G-E/OC GDDR6 256Bit |
| İşlemci | AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci |
| Kasa | Lian Li Lancool 216RX ARGB Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası |
| PSU | |
| SSD | Kioxia 1tb M2 Excerıa Pro Nvme Ssd 7300/6400mb |
| Ram | XPG Lancer RGB 32 GB (2X16) 6000 MHZ CL30 AX5U6000C3016G-DCLARBK DDR5 |
| Anakart | ASUS Tuf Gaming B650-E WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 8000 MHz ATX Gaming |
| Soğutucu | Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 İşlemci Soğutucu |
İki modelde de 24 pin ekran kartı bağlantısı yapabilmek için yeterli kablo mevcut. Cratos 1000W, 1 adet çiftli, 2 adet tekli 8 pin ekran kartı kablosu; Enermax D.F.X. 1350W ise 3 adet çiftli, 1 adet tekli ekran kartı kablosu ile geliyor.
RAIJINTEK
Raijintek provides the products - high compatibility, extreme engineering, remarkable performance, amazing design, necessity of demand and multifunctional usage – for high recommendation everywhere to make up your life.www.raijintek.com
REVOLUTION D.F. X 1350 Watt 80 PLUS Gold Fully Modular Power Supply - Products - ENERMAX Technology Corporation
INTEL ATX 3.0 & PCIe 5.0 READY!The REVOLUTION D.F. X series meets the Intel ATX 3.0 specification with a native PCIe 5.0 600W 12VHPWR cable providing stable outputwww.enermax.com
İki model arasından da Enermax D.F.X. biraz daha iyi bir model.
Çok teşekkür ederim, net olarak kafamdaki soru işaretini sildiniz. Bu durumda enermax revolution D. F. X 1350W ile devam edeceğim.
Çok teşekkür ederim. Henüz almadım, fakat bunlara dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum. Aldığımda kontrol edeceğim, buradan da paylaşırım durumu bilgilendirmek adına.Bu arada eğer aldıysan geldiğinde kutuda şunlara bak. Enermax'ın eski modellerinde fan yağ kaçırma problemi var. Bir süre sonra fan ses çıkarmaya başlıyor. Bundan dolayı da enermax eski serilerin yeni serilerden ayrıt edilebilmesi için kutulara ve PSU'ya bazı şeyler ekledi:
" Equipped with ındurstrial grade Dual ball bearing fan " diye etiket olması gerek kutuda.
Eki Görüntüle 2520075
Fan olan kısmında yani üstündeki OC Pass yazısının gri değil kırmızı olması gerek.
Eki Görüntüle 2520085
Announcement of the REVOLUTION Series
We have recently identified higher than normal RMA rates among our REVOLUTION D.F. 2 & REVOLUTION D.F. X series of power supplies. Following a thorough investigation, it appears that this issue may be related to a faulty fan bearing. The noise is caused by oil leakage from the fan bearing, which...enermaxusa.com
Buradanda bakabilirsin. Eğer bunlar yoksa iade talep et.
Merhaba @yusuf7878. Enermax 1350 W PSU elime ulaştı fakat göndermiş olduğunuz fotoğraftaki etiket yok. Henüz içini açıp ürün köşesindeki etiket rengini kontrol etmedim. Sizce iade etmeli miyim hiç açmadan? Göndermiş olduğunuz açıklama 2023 yılında yapılmış, sonrasında (mesela 2024'te) bu etiketten vazgeçmiş olabilirler mi? Elime gelen PSU'nun üretim yılını kontrol etme şansım var mıdır, kutu üzerinde bu şekilde bir bilgi göremedim.Bu arada eğer aldıysan geldiğinde kutuda şunlara bak. Enermax'ın eski modellerinde fan yağ kaçırma problemi var. Bir süre sonra fan ses çıkarmaya başlıyor. Bundan dolayı da enermax eski serilerin yeni serilerden ayrıt edilebilmesi için kutulara ve PSU'ya bazı şeyler ekledi:
" Equipped with ındurstrial grade Dual ball bearing fan " diye etiket olması gerek kutuda.
Eki Görüntüle 2520075
Fan olan kısmında yani üstündeki OC Pass yazısının gri değil kırmızı olması gerek.
Eki Görüntüle 2520085
Announcement of the REVOLUTION Series
We have recently identified higher than normal RMA rates among our REVOLUTION D.F. 2 & REVOLUTION D.F. X series of power supplies. Following a thorough investigation, it appears that this issue may be related to a faulty fan bearing. The noise is caused by oil leakage from the fan bearing, which...enermaxusa.com
Buradanda bakabilirsin. Eğer bunlar yoksa iade talep et.
Tam emin olmak için açıp bakın açarkende videoya alın.Çok teşekkür ederim. Henüz almadım, fakat bunlara dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum. Aldığımda kontrol edeceğim, buradan da paylaşırım durumu bilgilendirmek adına.
Merhaba @yusuf7878. Enermax 1350 W PSU elime ulaştı fakat göndermiş olduğunuz fotoğraftaki etiket yok. Henüz içini açıp ürün köşesindeki etiket rengini kontrol etmedim. Sizce iade etmeli miyim hiç açmadan? Göndermiş olduğunuz açıklama 2023 yılında yapılmış, sonrasında (mesela 2024'te) bu etiketten vazgeçmiş olabilirler mi? Elime gelen PSU'nun üretim yılını kontrol etme şansım var mıdır, kutu üzerinde bu şekilde bir bilgi göremedim.
Tam emin olmak için açıp bakın açarkende videoya alın.
İçerisindeki etiket de gri renkli. Attığınız linkteki gibi kırmızı renk değil. Fakat içerisinden çıkan kullanım kılavuzunda 2024 yazıyor. Gönderdiğiniz linkte 2023 yılında satın alınan PSU'lar için sıkıntıdan bahsediyordu. 2024 yılında ürettiklerinde sıkıntıyı çözmüşlerdir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim yardımlarınız için, söylediğiniz gibi ses yaparsa iade edeceğim.Hocam sorunlu üretim olma ihtimali hala yüksek. Ama sıkıntı olmaz diyorsanız deneyin. Ses yaparsa iade edersiniz. Ya da direk enermax a da ulaşabilirsiniz.