Hocam ekran kartı sonradan degisilir yani zaten diğer parçalara daha çok önem verdim ekran kartı elimde mevcut vardı onu almamıştım ekran kartı olarak sonradan bütçe dahilinde 5000 serisi veya RX 7800XT düşünüyorum.
Hocam her şey fiyat olarak artıyor elimden geldiğince bazı parçaları üst olarak almaya özen gösterdim ekran kartı dediğim gibi elimde mevcut olan değişmeyen tek parça onu da fiyat indirim vs bekliyorum RX 7800XT 5000 serisinden veya 4070 Ti, süper vs almaya çalışacağım.
İşlemci ve anakart konusunda yüksek almaya özen gösterdim yani sonradan değişmesin diye ileride ekran kartı değişebilirim dediğim gibi diğer parçalar sağlam tutmak istedim o açıdan ama bilmiyorum işte şu an kuskulandim.
Peki ekran kartı konusunda NVIDIA taraftarıyım biraz ama işte pahalılık AMD tarafında işlemciler mükemmel ama ekran kartı konusu şüpheye düşürüyor 4070 Ti veya süper almaya kalksam 30k ama 7800XT daha uyguna bulunuyor bu da karmaşaya sürüklüyor biraz.
İşlemci ve anakart konusunda yüksek almaya özen gösterdim yani sonradan değişmesin diye ileride ekran kartı değişebilirim dediğim gibi diğer parçalar sağlam tutmak istedim o açıdan ama bilmiyorum işte şu an kuskulandim.
Peki ekran kartı konusunda NVIDIA taraftarıyım biraz ama işte pahalılık AMD tarafında işlemciler mükemmel ama ekran kartı konusu şüpheye düşürüyor 4070 Ti veya süper almaya kalksam 30k ama 7800XT daha uyguna bulunuyor bu da karmaşaya sürüklüyor biraz.