Ryzen 7800x3D ve Intel Arc A750 ile hangi anakart uyumludur?

Meraktan soruyorum neden en güçlü oyun işlemcilerinden birine A750 gibi bir kartı takıyorsunuz?

Hocam ekran kartlari malum cok pahali ve Ryzen 7 7800x3D sadece 14000TL, bilgisayarimi yavas yavas gelistirmek istiyorum ve Rust, Rainbow Six gibi CPU uzeri oyunlar oynadigim icin ilk olarak islemciyi yukseltmek istedim, ileriki yillarda tabii ki de ekran kartimi gelistireceğim ve o olarak da 3070 Ti dusunuyorum.

Hocam ekran kartlari malum cok pahali ve Ryzen 7 7800x3D sadece 14000TL, bilgisayarimi yavas yavas gelistirmek istiyorum ve Rust, Rainbow Six gibi CPU uzeri oyunlar oynadigim icin ilk olarak islemciyi yukseltmek istedim, ileriki yillarda tabii ki de ekran kartimi gelistireceğim ve o olarak da 3070 Ti dusunuyorum.
2. el alacaksan 6900XT veya 3080Tİ bak. 0 alcaksan da 7800XT - 7900GRE veya 4070 super minmum almanı tavsiye ettiğim kartlar olur.

Anakart olarka da attığım anakart a620 olabilir ama giriş seviyesi B650'lerden daha iyi bir anakart.

2. el alacaksan 6900XT veya 3080 Ti bak. 0 alacaksan da 7800XT - 7900GRE veya 4070 Super minmum almanı tavsiye ettiğim kartlar olur.

Anakart olarka da attığım anakart A620 olabilir ama giriş seviyesi B650'lerden daha iyi bir anakart.

Hocam sizin ve mortis06'nin attığı anakartlar benim ekran kartiyla uyumlu diye bir defa daha kontrol edebilir miyiz, bu konularda hiçbir bilgim yok tek islemci ve anakart uyumlulugundan anliyorum ayrica ekran karti ve anakartin uyumlulugunu nasıl kontrol edebilecegimi anlatirsaniz cok sevinirim ve tavsiyenizden bir goz gezdirecegim.

Hocam sizin ve mortis06'nin attığı anakartlar benim ekran kartiyla uyumlu diye bir defa daha kontrol edebilir miyiz, bu konularda hiçbir bilgim yok tek islemci ve anakart uyumlulugundan anliyorum ayrica ekran karti ve anakartin uyumlulugunu nasıl kontrol edebilecegimi anlatirsaniz cok sevinirim ve tavsiyenizden bir goz gezdirecegim.
Anakart ekran kartı uyumluluğu diye birşey yok sorun olmaz.

Anakart ekran kartı uyumluluğu diye bir şey yok sorun olmaz.

Hocam benim okudugum kadariyla boyle bir şey varmis bir bakarsaniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-06-24 152729.png
    Screenshot 2024-06-24 152729.png
    830,4 KB · Görüntüleme: 26

Ekran kartı anakart uyumu çoook eskilerde kaldı, günümüzde tüm anakartlarda PCi-E X16 soketi vardır.

Şuan alabileceğin herhangi bir anakarta herhangi bir ekran kartını sorunsuz takabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı