İyi sosyaller. 7600X'imin servis raporuyla iade edilmesinden dolayı yeni işlemci almam gerekiyor. Lakin Ryzen 7000 serisinden alırsam 3D işlemci almak zorunda kalacağım çünkü ısınma sorunlu değiller. Ben de onun yerine 8000 serisi almayı düşünüyorum ama ne zaman çıkacağını bilmiyorum.
İyi sosyaller. 7600X'imin servis raporuyla iade edilmesinden dolayı yeni işlemci almam gerekiyor. Lakin Ryzen 7000 serisinden alırsam 3D işlemci almak zorunda kalacağım çünkü ısınma sorunlu değiller. Ben de onun yerine 8000 serisi almayı düşünüyorum ama ne zaman çıkacağını bilmiyorum.
Ben konuyu okudum AM5 tavsiye ettim sizde diyorsunuz 3D işlemci almak zorduyım ama 8000 serisi ne zaman çıkacak diyorsunuz bende diyorum 8000 serisi hangi ay çıkacağı beli değil alsanız bile parasal kısımında yüksek fiyata piyasaya sürülecek AMD nasıl bir soket çıkaracağı beli değil yine de diyorum 8000 serisi işlemciyi beklemek yerine Ryzen 9 79050X 3D işlemci almak daha mantıklı geliyor.
8000 serisi igçin 2024 sonları çıkar diye düşünmek daha mantıklı bence . 1 yılda beklemek doların ne olacağının belli olmadığı ortamda bana doğru gibi gelmiyor. zaten hayatta neyi çok fazla ertelersen hata oluyor.
Bildiğin chipset sürücüsü kurunca mı çöküyordu? Bu arada sosyalde 2024 2. çeyrek diye yorum gördüm ondan dolayı yazdım 2. çeyrek diye düzeltmiştim. İsterseniz 5000 TL ye 7500f veriyorlar incehesapta ya da başka bir e ticaret sitesinde bulabilirseniz kasım ayındayız indirim falan olur. Alın kullanın çıktıktan sonra 8000 serisini de iyice görüp öyle almış olursunuz atıyorum seneye bu dönemde. Ben olsam böyle yapardım yani. Sadece işlemciniz yok varsayarak yazdım bunu. Beklemeyin.
8000 serisi igçin 2024 sonları çıkar diye düşünmek daha mantıklı bence. 1 yılda beklemek doların ne olacağının belli olmadığı ortamda bana doğru gibi gelmiyor. Zaten hayatta neyi çok fazla ertelersen hata oluyor.