Ryzen 9 3900X Dengesiz Çalışma

BIOS güncel, eğer dediğiniz şekilde yaparsam da işlemci gücünden kaybetmeyecek miyim?

Hangi çözünürlükte oynuyorsun?
1920x1080 - Ultra&Çok Yüksek Görüntü ayarları karışımı, fakat düne kadar sabit 75 fps veren sistem ne oldu da bugün 40 50lere iner oldu bunu anlayamıyorum.

Bunu şimdi deneyeceğim. Gerçekten çok sinirliyim bu konuda.

Evet yedim, çünkü yabancı forumlarda da şikayet çok ısınma güç vs. şeklinde fakat pek takan olmamış.

Güncel BIOS. UV işlemini deneyeceğim geniş zamanda. Ve hangi ekran kartı değerleri sizin için önemli ona göre kayıt alıp burada paylaşabilirim, teşekkürler. Fakat işlemcinin böyle çalışmasının FPS değerlerini etkilemesi gerçekten saçma değil mi?

@Tolga Samet bu defa ekran kartı değerlerini de alarak bir kayıt aldım, incelersen çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1920x1080'de rahat oynattırmaz bu sistem. En az 2K çözünürlükte oynamalısın. Ekran kartı kullanımı çok düşer yoksa bu da droplara neden olur.

4K'ya aldım çözünürlüğü ve CPB kapattım BIOS'tan. Fakat mesela şu an burda yazı yazarken, altta oyun açık, harfler resmen yarım saniye gecikmeli geliyor. Bu sistemin bunu yapmasının bir sebebi olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…