Merhabalar daha önceki konularımda belirtilenlere göre en son böyle bir sistem toplama kararı aldım yorumlarınzı ve bunlara hangi türden bir kasa, soğutucu ve güç kaynağı kullanabilirim teşekkürler şimdiden bütçe olarak bütçe olarak çok fazla uçmadan iyi ürünler düşünüyorum mimari olarak kullanacağım.
Ryzen 9 3900x yerine i9 9900k almalısın bence. aynı fiyat ama i9 9900k daha iyi bir işlemci karşılaştırmalar var youtube da bakabilirsiniz. Ama üstteki arkadaşın dediği daha mantıklı
Merhabalar daha önceki konularımda belirtilenlere göre en son böyle bir sistem toplama kararı aldım yorumlarınzı ve bunlara hangi türden bir kasa, soğutucu ve güç kaynağı kullanabilirim teşekkürler şimdiden bütçe olarak bütçe olarak çok fazla uçmadan iyi ürünler düşünüyorum mimari olarak kullanacağım. Eki Görüntüle 487319
sabit disk eğer bir sıkıntı çıkarmayacaksa 1tb'a düşür.işlemci olarak 3700x'e ve anakart olarak daha giriş seviyesi bir x570 kullan.rami corsair ramlere düşür.ayrıca bütçe?
bu arada ryzen için bir süre yanında gelen amd wraith max yeterli olabilir.
@Motionless IN White arkadaş doğru diyor bence genel olarak oyun için alınacaksa ekran kartına harcama yapmak daha mantıklı ama eğer yayın,youtube,render vs. yapacaksanız dediğiniz gibi de olabilir.
Ben işlemciyi AMD öneriyorum.
* Bu belge 16.01.2020 16:05:00 tarihinde www.sinerji.gen.tr üzerinde oluşturulmuştur.
* Yukarıda listelenen ürünlerin fiyatları ve stok durumları zamanla değişiklik gösterebilir. Lütfen sipariş vermeden önce tekrar kontrol ediniz.
@Motionless IN White arkadaş doğru diyor bence genel olarak oyun için alınacaksa ekran kartına harcama yapmak daha mantıklı ama eğer yayın,youtube,render vs. yapacaksanız dediğiniz gibi de olabilir.
Ben işlemciyi AMD öneriyorum.
Mimari olarak kullanılacak sistem. Bence ekran kartında o kadar bile yükselmeye gerek olmayabilir. Bence bu sistem "mimari" uygulamalar için iyi duruyor. Değişiklik yapmayın benim tavsiyem.
Güç Kaynağı
-FSP 750W HYDRO G Pro
-Seasonic 750W Focus Plus
-Gigabyte Aorus P750W
Kasa için varyasyon çok. Önü ve üstü mesh olan bir kasa tercih edebilirsiniz. Ben etmedim 3 tane fanla çözdüm. Sosyal'de mesh öneriliyor ama olmazsa da çözümü yok değil. Çok kapalı da bir kasa almayın. Benim ön ve üst kapak tamamen mesh değil. Tamamen kapalı da değil.
Mimari olarak kullanılacak sistem. Bence ekran kartında o kadar bile yükselmeye gerek olmayabilir. Bence bu sistem "mimari" uygulamalar için iyi duruyor. Değişiklik yapmayın benim tavsiyem.
Güç Kaynağı
-FSP 750W HYDRO G Pro
-Seasonic 750W Focus Plus
-Gigabyte Aorus P750W
Kasa için varyasyon çok. Önü ve üstü mesh olan bir kasa tercih edebilirsiniz. Ben etmedim 3 tane fanla çözdüm. Sosyal'de mesh öneriliyor ama olmazsa da çözümü yok değil. Çok kapalı da bir kasa almayın. Benim ön ve üst kapak tamamen mesh değil. Tamamen kapalı da değil.
Corsair Tx750m 750w 80+ gold PSU ALDIM
NZT X62/72 sıvı soğutucu düşünüyorum
Kasa için ise Xiagmatek Aquarius Plus kasa düşünüyorum sıvı soğutucu için kasa uyumu var mı x72 lerde teşekkür ederim
Corsair Tx750m 750w 80+ gold PSU ALDIM
NZT X62/72 sıvı soğutucu düşünüyorum
Kasa için ise Xiagmatek Aquarius Plus kasa düşünüyorum sıvı soğutucu için kasa uyumu var mı x72 lerde teşekkür ederim