Ryzen 9 5900X sistem toplama

Core Reactor'ün rakibi RMx'e demiştim siz beni yanlış anladınız.

Dediğim gibi arada şu anlık 40 TL fark var ikisi de birbirine çok yakın özelliklere sahip fakat bazen indirime girince RM750 daha uyguna yakalanabilyor yani 40 TL için ayırmaya fazla gerek yok.

Dediğim gibi PSU olarak Core Reactor, bu bütçede gayet iyi. Kasa olarak, 1000 TL bütçede stoklara gelince XPG Battlecruiser öneririm. Özelliklerine göre fiyatı gayet iyi.
Dediğim gibi arada şu anlık 40 TL fark var ikisi de birbirine çok yakın özelliklere sahip fakat bazen indirime girince RM750 daha uyguna yakalanabilyor yani 40 TL için ayırmaya fazla gerek yok.
Core Reactor, 950 TL'ye kadar düşüyor zaman zaman. Yani aynı fiyat oldukları düşünürsek, daha iyi olan Core Reactor'u almak daha mantıklı.

Kasa olarak Fractal Design Meshify C siyah modeli fena değil. RGB'siz istiyorsunuz sanırım.

Kasa için bütçeye çok bakmıyorum. görünüş olarak önce beğenip sonra özelliklerine bakıyorum Zaten mekanik disk ve optik sürücü almayacam. Öyle çok RBG merakım da yok. biraz sunucu kasası gibi olsun istiyorum.

Eğer 500 TL civarı bakmak istiyorsanız (ki bence fazlasına başka ihtiyaçlar haricinde çıkmaya gerek yok) MAG Force 100 serisi idealdir. Ama daha iyi olsun derseniz MAG gunghir 110'a bakabilirsiniz.

Beyaz kasalara sıcak bakar mısınız?

Benim önerim:
(Şu an stokta yok.)

XPG Core Reactor ile güzel bir ikili olurlar.

@294144 un dediği model gayet iyi eğer RGB meraklısı değilseniz. Saf İsveç kalitesi diyorlardı bir adamın videosunda. Sade görünümü de gayet şık. Aynı zamanda kendim kullandığım CORSAIR 275R TEMPERED GLASS MID-TOWER SİYAH KASA CC-9011181-WW Fiyatları ve Özellikleri kasasını önerebilirim. Sade bir kasadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…