Dediğim gibi arada şu anlık 40 TL fark var ikisi de birbirine çok yakın özelliklere sahip fakat bazen indirime girince RM750 daha uyguna yakalanabilyor yani 40 TL için ayırmaya fazla gerek yok.
Dediğim gibi PSU olarak Core Reactor, bu bütçede gayet iyi. Kasa olarak, 1000 TL bütçede stoklara gelince XPG Battlecruiser öneririm. Özelliklerine göre fiyatı gayet iyi.
Dediğim gibi arada şu anlık 40 TL fark var ikisi de birbirine çok yakın özelliklere sahip fakat bazen indirime girince RM750 daha uyguna yakalanabilyor yani 40 TL için ayırmaya fazla gerek yok.
Kasa için bütçeye çok bakmıyorum. görünüş olarak önce beğenip sonra özelliklerine bakıyorum Zaten mekanik disk ve optik sürücü almayacam. Öyle çok RBG merakım da yok. biraz sunucu kasası gibi olsun istiyorum.
Eğer 500 TL civarı bakmak istiyorsanız (ki bence fazlasına başka ihtiyaçlar haricinde çıkmaya gerek yok) MAG Force 100 serisi idealdir. Ama daha iyi olsun derseniz MAG gunghir 110'a bakabilirsiniz.
Kasa için bütçeye çok bakmıyorum. görünüş olarak önce beğenip sonra özelliklerine bakıyorum Zaten mekanik disk ve optik sürücü almayacam. Öyle çok RBG merakım da yok. biraz sunucu kasası gibi olsun istiyorum.
Temperli yan cam panele ve plastik üst/ön kapaklara sahip, 2 adet 140mm RGB fan ile donatılan MasterCase H500P sisteminiz için ferah bir ortam sunuyor.
Kasa için bütçeye çok bakmıyorum. Görünüş olarak önce beğenip sonra özelliklerine bakıyorum zaten mekanik disk ve optik sürücü almayacağım. Öyle çok rbg merakım da yok. Biraz sunucu kasası gibi olsun istiyorum.
Fractal Design Meshify C Siyah FD-CA-Mesh-C-BKO-TG Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.