vatoz28 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 1 Yer Ankara 5 Nisan 2023 #11 ErenY dedi: Hocam siz sisteme fotoğrafta attığım upgradeleri yaptınız mı? Sizin baktığınız upgradesiz sistemin default hali. Ben bayağı özelleştirdim. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi oldu. Bu siteyi çok kullanmadığım için linke baktım direkt. 4090 için 7900x 4k da darboğaz yapmaz sanırım. kino dedi: Oyun amaçlı kullanılacaksa neden HDD? Hızı yeni nesil oyunlara zor yetiyor ve taş devri teknolojisi. Onun yerine SSD'yi en az 2 TB yap. Genişletmek için tıkla... Depolama olarak da dursun diye ekledim onu. Fotoğraf vs için. Dosya Ekleri 1680688098983.png 63,1 KB · Görüntüleme: 67 1680688102276.png 63,1 KB · Görüntüleme: 67
ErenY dedi: Hocam siz sisteme fotoğrafta attığım upgradeleri yaptınız mı? Sizin baktığınız upgradesiz sistemin default hali. Ben bayağı özelleştirdim. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi oldu. Bu siteyi çok kullanmadığım için linke baktım direkt. 4090 için 7900x 4k da darboğaz yapmaz sanırım. kino dedi: Oyun amaçlı kullanılacaksa neden HDD? Hızı yeni nesil oyunlara zor yetiyor ve taş devri teknolojisi. Onun yerine SSD'yi en az 2 TB yap. Genişletmek için tıkla... Depolama olarak da dursun diye ekledim onu. Fotoğraf vs için.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 5 Nisan 2023 #12 Güzel ama uzay araştırmalarına falan mı katılacaksın?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Nisan 2023 #13 vatoz28 dedi: Depolama olarak da dursun diye ekledim onu. Fotoğraf vs için. Genişletmek için tıkla... Ona 1 TB HDD yeterli. SSD'yi 2 TB yap faydasını görürsün dargelirliliğin alemi yok.
vatoz28 dedi: Depolama olarak da dursun diye ekledim onu. Fotoğraf vs için. Genişletmek için tıkla... Ona 1 TB HDD yeterli. SSD'yi 2 TB yap faydasını görürsün dargelirliliğin alemi yok.
vatoz28 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 133 Çözümler 1 Yer Ankara 5 Nisan 2023 #14 kino dedi: Ona 1 TB HDD yeterli. SSD'yi 2 TB yap faydasını görürsün dargelirliliğin alemi yok. Genişletmek için tıkla... Dargelirlilik mi? Dostum öyle olsa bu paralara sistem toplamam heralde.
kino dedi: Ona 1 TB HDD yeterli. SSD'yi 2 TB yap faydasını görürsün dargelirliliğin alemi yok. Genişletmek için tıkla... Dargelirlilik mi? Dostum öyle olsa bu paralara sistem toplamam heralde.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.968 Çözümler 7 5 Nisan 2023 #15 vatoz28 dedi: Tamam şimdi oldu. Bu siteyi çok kullanmadığım için linke baktım direkt. 4090 için 7900x 4k da darboğaz yapmaz sanırım. Depolama olarak da dursun diye ekledim onu. Fotoğraf vs için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun alacaksanız. Biz de Technopat sosyal üyeleri olarak üstümüze düşen görevi yaptık ve bir kişinin daha kötü siteler tarafından kazıklanmasını engelledik.
vatoz28 dedi: Tamam şimdi oldu. Bu siteyi çok kullanmadığım için linke baktım direkt. 4090 için 7900x 4k da darboğaz yapmaz sanırım. Depolama olarak da dursun diye ekledim onu. Fotoğraf vs için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun alacaksanız. Biz de Technopat sosyal üyeleri olarak üstümüze düşen görevi yaptık ve bir kişinin daha kötü siteler tarafından kazıklanmasını engelledik.