Ryzen 9 8945HX vs Intel Ultra 7 255HX

avengerrrrr

Picopat
Daha fazla  
Bu işlemcilerden hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki işlemcinin de birbirine kurduğu üstünlükler var. 255HX tek çekirdek performansında biraz daha iyiyken 8945HX ise çoklu çekirdek performansında daha iyi. Oyun amaçlı kullanacaksan daha fazla L3 önbelleğe sahip olduğundan dolayı 8945HX biraz daha iyi performans gösteriyor. Hangi cihazları düşünüyorsun ve bütçen nedir?

Tamamiyle oyun değil render işlemleri içinde kullanıcam ayrıca gamegaraj r9t ısınma olarak iyi bir laptop mu sizce? Isınma değerleri iyi mi? Model 5070 ve ryzen 8945hx kullanıyor

Tamamiyle oyun değil render işlemleri içinde kullanacağım ayrıca GameGaraj r9t ısınma olarak iyi bir laptop mu sizce? Isınma değerleri iyi mi? Model 5070 ve Ryzen 8945HX kullanıyor.

Sogutma performansı iyi degil büyük ihtimal işlemciye limit koyarak kullanman gerekecek.

Game Garaj Slayer R9T-5070 C1 Amd Ryzen 9 8945HX 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 16" 300Hz Qhd+ Freedos Gaming Laptop

Game Garaj Slayer5 7-5070 C1 Intel Ultra 7 255HX 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 16" Qhd+ IPS 240Hz Freedos Gaming Laptop

Cihazlar bunlar hangisi sence

İlk model daha iyi.

MSI'ın giriş seviye Sword kasasını alacağıma Tongfang'in en iyi kasalarından birini alırım daha iyi. İlkteki cihaz daha iyi olur. Anakartı biraz sıcak çalışıyor fakat.

İşlemciye limit koyduğumda yine de 255 hxli kasadan daha iyi performans gösterir mi? Sen olsan hangisini alırdın benim için çok önemli bu?

Ryzen 9 işlemcili olan modeli alırdım. Zaten 5060 modeli olanı almıştım sogutma performansını begenmedım iade edip başka modele geçtim.

MSI'ın giriş seviye Sword kasasını alacağıma Tongfang'in en iyi kasalarından birini alırım daha iyi. İlkteki cihaz daha iyi olur. Anakartı biraz sıcak çalışıyor fakat.
Bu ileride sorun oluşturur mu sizce?

Ryzen 9 işlemcili olan modeli alırdım. Zaten 5060 modeli olanı almıştım sogutma performansını begenmedım iade edip başka modele geçtim.
Ekran kartından dolayı mı iade ettin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…